fredag den 21. oktober 2011

Skate America 2011 forudsigelser - Parløb

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy tog guld ved Skate America 2010.

De overvældende favoritter i parløb vil være de regerende verdensmestre Aliona Savchenko og Robin Szolkowy, der var ubesejrede forrige sæson. Parret har allerede to Skate America sejre på resuméet, og dette er kun den første af deres tre planlagte Grand Prix konkurrencer denne sæson, så i deres sæsondebut forventer de nok ikke at være fejlfri. Rygter siger, at de overvejer at tilføje kast triple axel.

Deres største konkurrence vil nok komme fra Dan Zhang og Hao Zhang, som gør deres comeback efter en sæson ude med skade. Parret havde deres sæsondebut ved en kinesisk konkurrence, og her leverede de et teknisk stærkt program. De kan dog endnu ikke konkurrere med tyskerne i programkomponenterne, så de skal håbe på fejl fra modstanderne for at kunne tage guld.

Der vil også være stor konkurrence om bronze. Vera Bazarova og Yuri Larionov er småfavoritter, men det kommer an på, om de vil være i stand til at lande deres side-om-side spring. Parret startede sæsonen ud med sølv ved Nebelhorn Trophy.

Caydee Denney og John Coughlin gør deres Grand Prix debut, og de er amerikanernes største medaljehåb i parløb. Parret er allerede teknisk stærke - de tog bronze ved Nebelhorn Trophy - så laver de andre par fejl, har de en god chance for en podieplads.

Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch havde en super Grand Prix sæson forrige år, hvor de kvalificerede sig til Finalen. De skal dog udvise mange forbedringer for at gentage dette, da feltet er dybere denne sæson.

Tyske Maylin Hausch og Daniel Wende er wildcards til bronze.

Mine forudsigelser
1. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy GER
2. Dan Zhang/Hao Zhang CHN
3. Vera Bazarova/Yuri Larionov RUS
4. Caydee Denney/John Coughlin USA
5. Kirsten Moore-Towers/Dylan Moscovitch CAN
6. Maylin Hausch/Daniel Wende GER
7. Mary Beth Marley/Rockne Brubaker USA
8. Tiffany Vise/Don Baldwin USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: