lørdag den 22. januar 2011

De canadiske nationale mesterskaber 2011 forudsigelser - Herrer

Den tre gange regerende nationale mester Patrick Chan er favorit til at tage guld igen. (Foto: Getty Images)

Canada kan sende tre herrer til 4CC og tre til VM - to direkte til det korte program og en til kvalifikationsrunden.

Patrick Chan er den eneste regerende mester, som deltager igen i år, og det vil være dumt at gætte på, at han ikke igen tager guld ved de nationale mesterskaber. Han vandt guld og sølv ved sine to Grand Prix'er og tog så guld ved Finalen. Her i Canada er der bare ikke en anden herre, som kommer i nærheden af ham. Han kan mildest talt fald mindst fem gange, før nogen vil være i stand til at slå ham her. Det spændende bliver at se, om det vil lykkes for ham at lande to quad tåloops sin sit lange program.

Favoritten til sølv er Kevin Reynolds, som endte på en 4. plads ved begge sine Grand Prix'er. Reynolds er kendt for sine solid quad spring, og han blev også den første herre til at lande to quads i det korte program, hvilket han gjorde ved Skate Canada. Springet, der har givet ham flest problemer, er triple axelen.

Shawn Sawyer har vundet bronze tre gange ved de nationale mesterskaber, og han har chancen for at vinde sin fjerde her. Han har god præsentation og piruetter, men som altid er spørgsmålstegnet, om han kan lande sin spring.

Hold også øje med Andrei Rogozine, som tog bronze ved Junior Grand Prix Finalen. Hans spring er ret solide, men de andre aspekter af hans skøjteløb mangler stadig en del arbejde. Jeremy Ten, som vandt bronze i 2009, har trukket sig fra konkurrencen pga. operation/skade.

Mine forudsigelser
GULD - Patrick Chan
SØLV - Kevin Reynolds
BRONZE - Shawn Sawyer

Se hele deltagerlisten her.

Ingen kommentarer: