torsdag den 9. december 2010

Grand Prix Finale forudsigelser - Parløb

Kirsten Moore-Towers/Dylan Moscovitch, Aliona Savchenko/Robin Szolkowy og Wenjing Sui/Cong Han ved Skate America. Alle tre par er videre til Finalen. (Foto: Getty Images)

Forudsat de to veteraner tager de to øverste trin på podiet, vil det blive en heftig kamp om bronze blandt Finale-debutanterne.

Aliona Savchenko/Robin Szolkowy (GER)
Det tyske par har indtil videre haft en super solid sæson, hvor de med lethed har vundet guld ved begge deres Grand Prix'er. Ved Finalen bliver det dog langt sværere, da de møder Pang/Tong, som har slået dem de sidste tre gange, de har mødtes. Derudover har de har problemer med forsvundet bagage, hvori deres støvler lå, men disse er heldigvis fundet. Forhåbentlig har de ikke mistet for megen træningstid.

Qing Pang/Jian Tong (CHN)
De regerende verdensmestre har også vundet begge deres Grand Prix'er, men de har begge gange haft en del problemer med deres side-om-side spring. De plejer dog altid at klare sig godt ved Finalen, og denne gang er de på hjemmebane, så det kan måske få dem til at yde det ekstra.

Vera Bazarova/Yuri Larionov (RUS)
Russerne tog sølv ved begge deres Grand Prix'er med solide fremførelser, og generelt laver de sjældent mange fejl. Deres løft er komplicerede, og kast er svære, men hun har oftest svært ved at udføre side-om-side springene med nok kraft og rotation.

Kirsten Moore-Towers/Dylan Moscovitch (CAN)
Parret overraskede alle ved at tage sølv ved begge deres Grand Prix'er, og bliver de ved med at fortsætte forbedringer, kunne de ende med at tage en medalje. De er måske ikke det mest elegante eller raffinerede par, men de bringer en glæde til deres programmer.

Lubov Iliushechkina/Nodari Maisuradze (RUS)
Endnu et unge russiske par klaret sig til Finalen. Parret opnåede guld og en fjerdeplads ved deres to Grand Prix'er. Ligesom deres landsmænd Bazarova/Larionov har de gode løft og kast, men Lubov har tit problemer med at lande side-om-side springene.

Wenjing Sui/Cong Han (CHN)
De regerende junior verdensmestre har valgt at deltage i seniorfinalen på trods af, at de endnu ikke er gamle nok til at deltage ved senior VM. Parret har endnu ikke de store svagheder, men de mangler stadig lidt finpudsning for at konkurrere med veteranerne. Det er stadig meget imponerende, at de har formået at kvalificere sig til Finalen. Hæderlige fremførelser kunne cementere deres status som favoritter til Junior VM.

Mine forudsigelser
1. Qing Pang/Jian Tong (CHN)
2. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy (GER)
3. Vera Bazarova/Yuri Larionov (RUS)
4. Kirsten Moore-Towers/Dylan Moscovitch (CAN)
5. Wenjing Sui/Cong Han (CHN)
6. Lubov Iliushechkina/Nodari Maisuradze (RUS)

Ingen kommentarer: