lørdag den 13. november 2010

Skate America - Savchenko/Szolkowy tager føring efter kort program

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy udfører deres korte program til "Korobushko". (Foto: Reuters Pictures)

Tyske Aliona Savchenko og Robin Szolkowy tog som forventet føringen efter det korte program, men de var ikke helt fejlfri. Savchenko doublede på deres side-om-side triple tåloop, og deres side-om-side piruetter var ikke synkrone. De udførte dog en enorm kast triple flip og god triple twist, og sammenlagt med svær koreografi opnåede de aftenens højeste score på 63.99 point.


Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch bliver ved med at overraske, da de udførte et dynamisk program, der indeholdte en solid triple twist, kast triple loop og synkrone og hurtige side-om-side piruetter. Hun havde dog hånden på isen på deres side-om-side triple tåloops. Deres score på 61.64 point er et nyt personligt bedste og giver dem en foreløbig andenplads.

Amerikanske Caydee Denney og Jeremy Barrett havde også et bedre kort program i anden omgang, da de sådan set skøjtede rent. Deres triple twist havde dog et lille sammenstød på landingen. Deres score på 58.49 point er deres sæsons bedste og nok til en tredjeplads.

Wenjing Sui og Cong Han var også solide og udførte en super 'tano triple twist og en enorm kast triple flip. De havde dog lidt problemer med starten af deres løft og mistede måske nogle point der. De er på en tæt fjerdeplads med 57.53 point.

De andre juniorer Ksenia Stolbova og Fedor Klimov skøjtede også et rent program, der bl.a. indeholdt solide side-om-side triple tåloops og kast triple flip, men i modsætning til de andre udførte de kun en double twist. De er på en femteplads med 53.73 point.

Stillingen efter det korte program

FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
63.991
2Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
61.642
3Caydee DENNEY / Jeremy BARRETT

USA
58.493
4Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
57.534
5Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
53.735
6Felicia ZHANG / Taylor TOTH

USA
48.136
7Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
47.247
8Stacey KEMP / David KING

GBR
42.008

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: