onsdag den 20. oktober 2010

NHK Trophy forudsigelser - Parløb

Qing Pang og Jian Tong ved sidste års NHK Trophy, som de vandt. (Foto: Getty Images)

De regerende verdensmestre Qing Pang og Jian Tong udviste fænomenal pålidelighed forrige sæson, hvor de mindste vandt sølv ved de konkurrencer, de deltog i. Med Xue Shen og Hongbo Zhaos pension (og Dan Zhang og Hao Zhangs skade) er de nu Kinas par nr. 1, og ved NHK Trophy er ingen af deres konkurrenter på nær samme niveau som de, så guldet burde være deres. Deres nye musik er "Nocturne in C Sharp Minor" af Chopin til det korte og "Liebesträume" af Liszt til det lange.

De amerikanske mestre Caydee Denney og Jeremy Barrett endte på en 4. plads ved sidste års NHK Trophy, og i år virker en podieplads som en stor sandsynlighed. Parret har for nylig ændret træner til John Zimmerman og Silvia Fontana, så det blive spændende at se, om parret har opnået en mere sofistikeret præsentation siden.

Vera Bazarova og Yuri Larionov har lige vundet guld ved Nebelhorn Trophy og begynder nu deres første fulde sæson ved senior Grand Prix'erne. Parret har solide kast og løft, men Bazarova kæmper ofte med side-om-side springene. Forhåbentlig kan de overkomme det problem, da de er det eneste russiske par med mulighed for at komme i Finalen.

De regerende Junior VM sølvmedaljetagere Narumi Takahashi og Mervin Tran har lige deltaget i to JGP'er, hvor de har vundet sølv, men seniorrækkerne er anderledes. Sidste år endte på en sidsteplads ved NHK Trophy, men parret har dog sidenhen opnået store forbedringer.

Mine forudsigelser
GULD - Qing Pang/Jian Tong CHN
SØLV - Caydee Denney/Jeremy Barrett USA
BRONZE - Vera Bazarova/Yuri Larionov RUS

Se hele listen af deltagere her.

Ingen kommentarer: