lørdag den 2. oktober 2010

All That Skate LA begynder i morgen

Yuna Kim vil for første gang afholde et isshow i USA. Her fremfører hun "Bulletproof" ved All That Skate Seoul. (Foto: allthatskate.com)

Yuna Kims store isshow "All That Skate LA" finder sted nu på lørdag og søndag, og det bliver spændende at se, om amerikanerne er så vilde med hende, som koreanerne er i Sydkorea. Isshow i den størrelsesorden og med så mange store navne afholdes simpelthen bare ikke hver dag. Mon hun ville overveje at bringe showet til Europa (helst Danmark, men grise kan flyve før det sker)?

Den koreanske kanal SBS vil vise showet live (dansk tid: søndag den 3. oktober, kl. 5.10-6.50), og måske man er så heldig, at man kan se det streamet på internettet. Her er nogle sider, som streamer SBS, men jeg kan ikke garantere for, at de fungere. Tjek selv på det rigtige tidspunkt, hvis du kan/gider stå op tidligt søndag morgen:


En reminder, så er deltagerne Yuna Kim, Michelle Kwan, Ashley Wagner, Stephane Lambiel, Johnny Weir, Xue Shen & Hongbo Zhao, Aliona Savchenko & Robin Szolkowy, Tessa Virtue & Scott Moir og Tanith Belbin & Benjamin Agosto. Patrick Chan erstatter Brian Joubert, som pt. konkurrerer i Master's de Patinage.

Ingen kommentarer: