mandag den 23. august 2010

Musik update: Michal Brezina

Tjekkiske Michal Brezina er helt sikkert en skøjteløber, der gjorde sig bemærket forrige sæson, da han i sin første sæson som senior tog bronze ved NHK Trophy, endte på en 10. plads ved OL og på en 4. plads ved både EM og VM. Hans mål denne sæson er bl.a. at kvalificere sig til Grand Prix Finalen og ende på podiet ved EM.

Musikken til hans nye korte program er til noget japansk trommemusik af Kodo. Brezina og hans team valgte musikken, da VM denne sæson skal afholdes i Tokyo i Japan, og han fik programmet koreograferet af Pasquale Camerlengo, da han (ligesom mange, mange andre) beundrede Daisuke Takahashis lange program fra forrige sæson. Brezina har valgt at beholde sit lange program til "An American in Paris", som så er blevet finpudset og justeret til de nye regler.

Springmæssigt har Brezina også høje ambitioner. I det korte planlægger han en 4tåloop-3tåloop kombination, en quad salchow ud af forbindende trin og så en triple axel!

Brezina starter sæsonen med Nebelhorn Trophy den 23.-26. september og så de to Grand Prix'er Cup of China og Trophée Eric Bompard.

(Kilde: goldenskate.com)

Ingen kommentarer: