onsdag den 23. juni 2010

Musik update: Evora/Ladwig, Zhang/Toth, Ten og Dobbs mm.

Sarah S. Brannen og Drew Meekins har i deres blogindlæg på icenetwork.com offentliggjort flere kunstskøjteløberes musik:

- Amanda Evora og Mark Ladwig (billedet) vil til deres korte program skøjte til "The Mask of Zorro".

- De regerende amerikanske nationale juniormestre i parløb Felicia Zhang og Taylor Toth vil til deres korte program skøjte til "Clair De Lune", koreograferet af Tim Murphy. Deres lange program til "Miss Saigon" er koreograferet af Irina Romanova.

- Jeremy Ten beholder sit lange program fra forrige sæson til "Queen Symphony", der dog er fuldt genkoreograferet af David Wilson.

- Amanda Dobbs nye korte program er til musikken fra "Breakfast at Tiffany's", koreograferet af Cindy Stewart. Hun beholder sit lange program fra forrige sæson til "Concierto de Aranjuez", der også er blevet genkoreograferet.

- I parløb vil Amanda Dobbs og hendes partner Joseph Jacobsen beholde deres korte program "Leyenda". Deres nye lange program til "Bohemian Rhapsody" er koreograferet af Renée Roca.

- Richard Dornbush beholder sit korte program til "Elena" fremført af Brian Setzer Orchestra, mens det nye lange program vil være til musikken fra filmen "Sherlock Holmes". Begge programmer er koreograferet af Cindy Stewart.

Desuden fortæller Agnes Zawadzki, at hun øger det tekniske indhold i sine programmer til næste sæson; en 3tåloop-3tåloop i det korte program og en 2axel-3tåloop i det lange.

Ingen kommentarer: