lørdag den 16. januar 2010

De amerikansk mesterskaber - Denney og Barret fører efter parrenes korte program

Caydee Denney og Jeremy Barrett udfører deres lutz tripel twist i det korte program til musikken fra Stravinskys "Ildfuglen". (Foto: daylife.com)

De amerikanske mesterskaber begyndte i går med parrenes korte program, og der var mange overraskelser i vente. Det unge par Caydee Denney og Jeremy Barrett bliver ved med at gøre store forbedringer på utrolig kort tid, og deres nær fejlfri program inkluderede bl.a. solide side-om-side tripel tåloops og en kast tripel flip. De ligger pt. på førstepladsen med 63.01 point. På en overraskende andenplads ligger Caitlin Yankowskas og Jonh Coughlin, der kun endte på en 7. plads sidste år. Deres solide program scorede 62.09 point. De regerende tinmedalister Amanda Evora og Mark Ladwig havde to mindre fejl på begge deres springelementer og befinder sig på tredjepladsen med 58.76 point. De regerende bronzemedalister Rena Inoue og John Baldwin dristede sig til at forsøge en kast tripel axel, men desværre faldt Inoue på denne. Med dårlig udførelse på yderligere to elementer ligger de på en fjerdeplads med 57.77 point.

Aftenens helt store overraskelse var de regerende mestres, Keauna McLaughlin og Rockne Brubaker, katatrofale program. Hun faldt på deres side-om-side tripel salchow og landede på to fødder på deres kast tripel loop. Parret kludrede i deres dødsspiral, som de så fik 0 point for. De ligger pt. på en 7. plads med 52.55 point, og hvis de ikke skøjter et bedre langt program, ser Vinter OL usikker ud for dem.

Stillingen efter det korte program (top 10)
1. Caydee Denney/Jeremy Barrett - 63.01
2. Caitlin Yankowskas/John Coughlin - 62.09
3. Amanda Evora/Mark Ladwig - 58.76
4. Rena Inoue/John Baldwin - 57.77
5. Brooke Castile/Benjamin Okolski - 55.64
6. Amanda Dobbs/Joseph Jacobsen - 55.32
7. Keauna McLaughlin/Rockne Brubaker - 52.55
8. Molly Aaron/Daniyel Cohen - 52.19
9. Tiffany Vise/Don Baldwin - 51.88
10. Ameena Sheikh/Aaron VanCleave - 49.87

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: