lørdag den 21. november 2009

Savchenko og Szolkowy leverer et super kort program ved Skate Canada

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy portrætterer klovne i deres korte program. (Foto: daylife.com)

Du kan se alle parrenes korte programmer i ét segment på cbc.ca her (genudsendelse).

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy (GER) udførte endnu et stærkt kort program, der bl.a. indeholdt en høj kast tripel lutz, solide side-om-side tripel tåloops og en god tripel twist. De fører efter det korte program med 74.16 point, hvilket er et nyt personlig bedste. Lad os så bare håbe, at de ikke smider føringen væk efter det lange program (og at de dropper makeuppen ved OL)!

På andenpladsen ligger Maria Mukhortova og Maxim Trankov (RUS), der havde et næsten fejlfrit program. Deres eneste fejl var på deres kast tripel loop, hvor Mukhortova støttede sig med begge hænder på isen. De scorede 65.80 point, hvilket kun er ca. 1 point mindre end ved Trophée Eric Bompard, hvor de skøjtede fejlfrit. Maria fortalte, at det var første gang hun skulle skøjte på sin fødselsdag (24 år).

Canadiske Jessica Dubé og Bryce Davison havde nogle småfejl i deres program: Han greb hende lidt sent på tripel twisten, hun singlede deres side-om-side tripel salchow, og landingen på kast tripel loopen var usikker. Deres programkomponenter var stadig eftermiddagens tredjebedste, hvilket sørgede for at de endte på en tredjeplads med en SP score på 57.90 point.

Deres landsmænd Anabelle Langlois og Cody Hay leverede et solidt program og endte på fjerdepladsen med en SP score på 55.52 point. Parret var ude sidste sæson, fordi Langlois brækkede sin ankel.

Kun 0.06 point bagud ligger Caydee Denney og Jeremy Barrett (USA) med en SP score på 55.46 point.

Parrenes stilling efter det korte program:
1. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy GER - 74.16
2. Maria Mukhortova/Maxim Trankov RUS - 65.80
3. Jessica Dube/Bryce Davison CAN - 57.90
4. Anabelle Langlois/Cody Hay CAN - 55.52
5. Caydee Denney/Jeremy Barrett USA - 55.46
6. Caitlin Yankowskas/John Coughlin USA - 52.42
7. Kirsten Moore-Towers/Dylan Moscovitch CAN - 51.14
8. Ksenia Ozerova/Alenxander Enbert RUS - 40.28

Se mere detaljerede resultater her.

Ingen kommentarer: