onsdag den 25. november 2009

Belbin og Agosto trækker sig fra Grand Prix Finalen


Amerikanske Tanith Belbin og Benjamin Agosto har trukket sig ud af Grand Prix Finalen, da Belbin behøvede hasteoperation for en betændt visdomstand. Dette er andet år i træk, at isdanseparret har trukket sig ud af finalen; sidst gang på grund af Agostos rygskade, der også forhindrede dem i at konkurrere ved de nationale mesterskaber. De blev alligevel sendt til VM, hvor de vandt sølv.

Hvis Belbin virkelig er syg og ikke kan konkurrere på grund af dette, så ønsker jeg selvfølgelig hende en hurtig og god bedring.

Men jeg (og alle andre) kan sikkert ikke lade være med tænke, at de måske trak sig ud af finalen, så de ikke ville opleve nederlag til Tessa Virtue og Scott Moir samt Meryl Davis og Charlie White før OL. Belbin og Agosto slog begge par ved forrige VM, men i denne sæsons Grand Prix har Belbin og Agosto scoret 5-7 point mindre end dem ved begge deres Grand Prix'er.

Først ved de amerikanske mesterskaber får vi set, hvordan de vil score mod Davis og White, og først ved OL mod de resterende topisdansepar.

P.S. russiske Jana Khokhlova og Sergei Novitski er førstereserver til finalen.

Ingen kommentarer: