søndag den 12. februar 2023

Miura/Kihara vinder parløbsguld ved 4CC 2023

Miura/Kihara udfører et løft i deres lange program ved 4CC 2023.
 
Ét par var de klare favoritter til guldet ved ISU Four Continents Figure Skating Championships 2023, men det blev en sværere sejr at opnå end forventet.

De nykronede GPF-mestre Miura/Kihara havde en blandet konkurrence. I det korte program faldt hun på deres side-om-side triple tåloop (3T<<), men de resterende elementer inklusiv kast triple lutz var solide, og de kunne dermed tage føringen. I friløbet landede de begge side-om-side spring, dog ikke helt rent, og kast triple flip var på to fødder. Til gengæld var kast triple loop suberb. Trods problemer kunne det japanske par tage guldet.

De forsvarende 4CC-sølvvindere Chan/Howe havde et lignende problem i det korte program, da han faldt på side-om-side triple tåloop (3T<). De andre elementer var dog stærke nok til, at de tog en foreløbig 3. plads. Amerikanerne imponerede i friløbet ved at lande begge side-om-side spring, og deres to triple kast blev også udført solidt, omend med lidt kosmetiske fejl. En ny personligt bedste FS score på 134.15 point rykkede dem igen op på sølvet.

De canadiske mestre Stellato-Dudek/Deschamps fik landet side-om-side triple tåloops i det korte program, men til gengæld havde hun to fødder og step-out på kast triple loop. I det lange program fik det landet et side-om-side spring og kast rent, mens hun havde hånd på kast triple flip, og han faldt på side-om-side triple salchow. Samlet kunne de tage bronze.

Det nye par Pereira/Michaud imponerede i deres 4CC-debut. Canadierne skøjtede et rent kort program, og deres friløb var også solidt, omend af lidt lavere sværhed. Duoen placerede sig på en samlet 4. plads.

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: