lørdag den 20. november 2021

Boikova/Kozlovskii tager guldet ved Internationaux de France 2021

Boikova/Kozlovskii udfører deres lange program til Malaguena.

Alle par havde et eller flere fejl i deres programmer ved Internationaux de France 2021 - guldet var der ikke tvivl om, mens der var lidt mere spænding om de resterende podiepladser.

Skate America-bronzevinderne Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii leverede et solidt kort program med triple twist og kast triple flip, men hun havde en vending ud af sin triple salchow. I friløbet landede parret dog side-om-side triple salchow fint, men hun havde lidt usikre landinger på triple tåloop kombinationen og kast triple loop. Dette var dog små fejl i det samlede regnestykke, og de kunne derfor tage guldet uden større problemer - de er nu videre til Finalen.

Landsmænd Iuliia Artemeva og Mikhail Nazarychev fik fremført et rent kort program, og de lå derfor i en god medaljeposition. I det lange program lagde de godt ud med double axel-euler-triple salchow, men hun doublede på side-om-side tåloopen. Resten af programmet var uden fejl, og de forblev på deres 2. plads. Med GP-bronze og sølv må de vente og se, om det er nok til en finaleplads.

Alexa Knierim og Brandon Frazier landede side-om-side triple salchows i det korte program, men step-out på kast triple flip betød en lidt skuffende 4. plads. I friløbet faldt han på triple tåloop (<), men både side-om-side triple salchows og begge kast blev landet uden problemer. Parret kunne derfor rykke op og tage bronze.

Vanessa James og Eric Radford forsøgte lavere sværhed i det korte program, og strategien betalte sig, da de løb rent med bl.a. triple twist, kast triple salchow og side-om-side triple salchow. Deres lange program begyndte stærkt med rene side-om-side triple spring, men anden halvdel var skuffende med en ugyldig piruette og et afbrudt løft. Det canadiske par tog igen en 4. plads.

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: