torsdag den 12. december 2019

Grand Prix Final 2019/20 - medaljeovesigt

Træningskammerater Shcherbakova, Kostornaia og Trusova ryddede podiet hos senior damerne.

Første halvdel af sæsonen er ovre, idet ISU Grand Prix of Figure Skating Final 2019/20 er overstået (og vi går tiden for nationale mesterskaber i møde).

Ikke overraskende var det Rusland, som dominerede medaljepodierne - både hos seniorer og juniorerne. Sammenlagt tog de 12 (ud af 24) medaljer, og sagen var faktisk at de havde potentiale til tage flere medaljer. At disse resultater kommer samtidig med, at Rusland som nation er udelukket fra store mesterskaber de kommende 4 år, er lidt ærgerligt/ironisk...

USA kunne snuppe 5 medaljer, hvilket er godt idet de havde sendt seks deltagere/par. Japan vandt 2 medaljer begge i herre singles, mens Kina også tog 2 medaljer selvfølgelig i parløb. Frankrig gjorde det flot 2 medaljer, mens Georgien vandt sin første Grand Prix Finale medalje nogensinde (både senior/junior).