onsdag den 5. december 2018

JGP Final 2018 forudsigelser - Parløb

Mishina/Galliamov udfører deres friløb ved JGP Canada 2018 i Richmond.

Parløbernes konkurrence ved JGP Final 2018 er nærmest et preview til de russiske juniormesterskaber, da det er de fem russiske par i feltet, som har en medaljechance.

Favoritter er selvfølgelig de regerende Junior VM-bronzevindere Anastasia Mishina og Aleksandr Galliamov, der som de eneste i feltet har vundet begge deres JGP'er. Duoen har scoret en tand højere end deres konkurrenter, hvilket skyldes deres komponenter og høje sværhedsgrad, som inkluderer tre side-om-side triple spring i friløbet.

Kampen om sølv og bronze bliver tættere. Regerende Junior VM-sølvvindere Polina Kostiukovich og Dmitrii Ialin har taget guld og sølv ved JGP'erne denne sæson. Parret er ikke helt så pålidelige som Mishina/Galliamov, men de har samme sværhed, så med back-to-back rene løb har de måske en chance for guld.

Kseniia Akhanteva og Valerii Kolesov er i deres tredje JGP-sæson sammen, men dette er den første sæson, hvor de har taget medaljer med bronze og guld. Det unge par har også god sværhedsgrad, så med solide løb burde de tage medaljer.

De regerende JGPF-sølvvindere Apollinariia Panfilova og Dmitry Rylov har to sølvmedaljer fra JGP'erne denne sæson. Duoen har flotte parelementer, men de har endnu ikke side-om-side triple spring i deres repertoire.

Anastasia Poluianova og Dmitry Sopot tog en 6. plads ved Finalen forrige år - duoen har sølv og en 4. plads fra denne sæsons JGP'er. Parret ligger i midten af feltet hvad angår sværhedsgrad, men deres stabilitet ligger i den lidt lavere ende.

De eneste ikke-russere i feltet er amerikanske Sarah Feng og TJ Nyman, som tog en 6. plads og bronze ved JGP'erne. Parret får svært ved at konkurrere om en medalje, da deres scores indtil videre ikke har været på niveau med favoritternes.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Aleksandr Galliamov RUS
2. Polina Kostiukovich / Dmitrii Ialin RUS
3. Kseniia Akhanteva / Valerii Kolesov RUS
4. Apollinariia Panfilova / Dmitry Rylov RUS
5. Anastasia Poluianova / Dmitry Sopot RUS
6. Sarah Feng / TJ Nyman USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: