søndag den 9. december 2018

Gogolev tager herrernes titel ved JGPF 2018

Gogolev udfører det lange program ved Junior Grand Prix Final 2018.

Som forventet blev herrernes konkurrence ved Junior Grand Prix Final 2018 en uforudsigelig affære, hvor vi fik en del omrokeringer mellem det korte og lange program.

Hjemmebanefavorit Stephen Gogolev, som kom til Finalen på et afbud, lagde godt ud med et rent kort program som gav ham en foreløbig 2. plads. Hans friløb havde en utrolig sværhed planlagt med tre quads til start, og af disse var quad tåloop helt ren. Derudover landede han seks fine triple spring. Med et sæsons bedste kunne den bare 13-årige canadier rykke op til guld.

Første-seedede Petr Gumennik lå på en 3. plads efter et rent kort program. Russeren lagde ud med en fin quad salchow i friløbet og fulgte op med tre gode triple spring, men han havde lidt problemer med sine tre sidste springelementer. Samlet kunne han hoppe op til sølvet.

Koshiro Shimada havde step-out på sin triple axel i det korte program, men han kunne lande de andre spring rent. I friløbet landede han en quad tåloop og fem rene triple spring, men han havde hånd på en kombination og faldt på en sen triple flip. Japaneren kunne snuppe bronze.

Franske Adam Siao Him Fa havde småproblemer med alle spring i det korte program, men et flot friløb med to quad tåloops trak ham op på en 4. plads.

Regerende JGPF-sølvvinder Camden Pulkinen vandt det korte program, men et skuffende friløb med to fald og andre usikre landinger betød, at han faldt til en skuffende 5. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Stephen GOGOLEV
CAN
233.5821
2Petr GUMENNIK
RUS
218.7532
3Koshiro SHIMADA
JPN
214.3844
4Adam SIAO HIM FA
FRA
207.0453
5Camden PULKINEN
USA
197.6816
6Tomoki HIWATASHI
USA
190.8065

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: