torsdag den 22. november 2018

Internationaux de France 2018 forudsigelser - Herrer

Nathan Chen udfører sit lange program ved Skate America 2018.

Vi har den klare guldfavorit hos herrerne ved Internationaux de France 2018, men der kan blive tæt kamp om de resterende pladser på podiet.

Regerende verdensmester Nathan Chen er uden tvivl storfavorit grundet hans multiple quads og gode komponenter. Han holdt lidt tilbage på sværheden ved Skate America - som han stadig vandt med en stor margin - så han har faktisk potentiale til at score endnu bedre. En top 5 placering vil dog være nok til at garantere amerikaneren en finaleplads.

Kinesiske Boyang Jin er den eneste herre, som har sværheden til at true Nathan Chen, men Jin havde en skuffende sæsonstart ved GP Helsinki, hvor han efter adskillige fald endte på en 5. plads. Den to gange VM-bronzevinder håber nok må at slutte en skuffende stime, da han tog en 19. plads ved forrige VM.

EM-sølvvinder Dmitri Aliev er også en herre, som løb langtfra sit potentiale ved sin første GP, da det kun blev en 5. plads ved NHK Trophy efter adskillige pop. Russeren er en velafrundet herre på isen, der er i stand til at tage medalje her, men hans scores har haft en nedadgående tendens denne sæson.

Landsmand Alexander Samarin havde en respektabel 4. plads ved Skate Canada. Han mangler stadig en del arbejde på programkomponenterne, men idet hans quads plejer at være nogenlunde stabile, plejer hans placeringer at være i den solide ende.

Amerikanske Jason Brown er også en medaljekandidat, omend hans mangel på quad sænker hans chancer. Hans præsentation og piruetter plejer altid at give ham et boost - nøglen blive at lande triple axelerne. Han tog en 6. plads ved Skate Canada.