torsdag den 25. oktober 2018

Skate Canada 2018 forudsigelser - Parløb

James/Cipres ved VM 2018 i Milano, hvor de tog bronze.

Vi har et spændende felt hos parløberne ved Skate Canada 2018 med mange par, som er på vej op ad rangstigen.

Favoritter er Vanessa James og Morgan Cipres, som virkelig har fundet deres mojo inden for de to seneste sæsoner. Forrige sæson blev det bl.a. en 5. plads ved OL og bronze ved VM for franskmændene, og denne sæson kan de virkelig slå sig fast som frontløberne. Parret har svære spring og kast i deres repertoire, men highlights er typisk deres løft og moderne koreografi. Duoen begyndte sæsonen med en sejr ved Autumn Classic.

På hjemmebane er Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro blandt favoritterne til en medalje. Canadierne er stille og roligt blevet bedre til spring og deres svaghed løft, og det medførte en fin 6. plads ved VM. Som Canadas eneste tilbageblevne toppar vil presset være højt, men de har haft en nogenlunde sæsonstart med sølv ved begge deres Challenger konkurrencer.

Også Cheng Peng og Yang Jin vil opleve øget pres, da de er Kinas eneste par i Grand Prix'erne. Parret har oplevet en lidt skuffende sæson, hvor det blev en lav 17. plads ved OL Det gik lidt bedre ved VM, hvor det blev en 9. plads. Især hun er ustabil på side-om-side springene, og i dette felt kan de ikke lave utallige fejl og stadig tage medalje. I topform har parret dog kvaliteterne til at vinde titlen. De startede sæsonen med en sejr ved Asian Trophy.

Vi får GP-debutten fra Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii, som tog sølv ved Junior VM 2017. Forrige sæson tog de medaljer ved begge deres JGP'er, men de kvalificerede sig ikke til Junior VM. Den russiske duo har ikke de samme programkomponenter som ovenstående toppar (endnu), men de har de tekniske elementer til at udgøre en medaljetrussel. Parret har taget sølv og bronze ved denne sæsons Challenger konkurrencer.

Amerikanske Haven Denney og Brandon Frazier har længe døjet med skader, og ved GP'erne forrige sæson blev det kun til to 7. pladser. Parret har flotte parelementer, men deres akilleshæl er deres side-om-side spring, som de ofte falder og/eller underroterer på. De startede sæsonen med bronze ved Autumn Classic.

Et andet par juniorverdensmestre, Ekaterina Alexandrovskaya og Harley Windsor, gør deres GP-debut. Den australske duo har taget 16. pladser ved de to seneste verdensmesterskaber. Parret har normalt solide tekniske elementer, men de mangler stadig mere polish for at kunne score højt. Denne sæson har de haft nogle ujævne fremførelser, hvor det blev en 3. og 6. plads i CS-serien.

Mine forudsigelser
1. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
2. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CAN
3. Cheng Peng / Yang Jin CHN
4. Aleksandra Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
5. Haven Denney / Brandon Frazier USA
6. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS
7. Evelyn Walsh / Trennt Michaud CAN
8. Camille Ruest / Drew Wolfe CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: