fredag den 9. februar 2018

Vinter OL 2018 - Hold: Tarasova/Morozov vinder kort program i parløb

Tarasova/Morozov udfører deres kast triple loop i det korte program.

Dag 1 af holdkonkurrencen i kunstskøjteløb ved Vinter OL 2018 sluttede med parløbernes korte programmer, og heldigvis var niveauet en del højere..

Europamestrene Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov kunne levere et dramatisk og teknisk sublimt kort program med highlights som deres eksplosive triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple loop samt lutter level 4 elementer. De kunne opnå en 1. plads med et nyt personligt bedste på 80.92 point, hvilket var særdeles tiltrængt for OAR efter herrernes resultat.

Meagan Duhamel og Eric Radford havde et flot løb med gode elementer som triple twist og kast triple lutz - han havde dog to fødder på landing af side-om-side triple lutz. Canadierne tog en 2. plads med 76.57 point.

Tyske Aljona Savchenko og Bruno Massot havde en god start med en enorm triple twist og side-om-side triple salchow, men dernæst havde hun et uventet fald på kast triple flip. Duoen håber uden tvivl på bedre i den individuelle disciplin, men de kunne stadig tage en solid 3. plads.

Amerikanske Alexa Knierim og Chris Knierim løb nok over forventning, da de fik udført både triple twist, side-om-side triple salchow samt kast triple flip uden problemer. De var dog ikke helt fejlfrie, da hun havde et uventet snublen efter exit på deres løft. Parret tog en 4. plads.

Lige i hælene på en 5. plads har vi kinesiske Xiaoyu Yu og Hao Zhang. De havde en skæv start, da hun doublede og snublede ud af de planlagte triple tåloops, men alle de andre elementer var af særdeles god kvalitet.

Franske Vanessa James og Morgan Cipres havde også problemer med side-om-side springene, da hun doublede på deres salchows. De andre elementer var dog solide, og de kunne dermed tage en tæt 6. plads.

Kort program
Pl.NameNationPointsSPFS
1TARASOVA Evgenia / MOROZOV Vladimir
OAR
80.921
2DUHAMEL Meagan / RADFORD Eric
CAN
76.572
3SAVCHENKO Aljona / MASSOT Bruno
GER
75.363
4SCIMECA KNIERIM A / KNIERIM C
USA
69.754
5YU Xiaoyu / ZHANG Hao
CHN
69.175
6JAMES Vanessa / CIPRES Morgan
FRA
68.496
7DELLA MONICA N / GUARISE M
ITA
67.627
8SUZAKI Miu / KIHARA Ryuichi
JPN
57.428
9CONNERS Paige / KRASNOPOLSKI Evgeni
ISR
54.479
10KIM Kyueun / KAM Alex Kang Chan
KOR
52.1010

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: