mandag den 8. januar 2018

Hubbell/Donohue overrasker med første titel ved US Nationals 2018

Hubbell/Donohue udfører deres fridans ved de amerikanske mesterskaber.

Den sidste konkurrence ved 2018 U.S. Figure Skating Championships var isdansernes, og selvom alle vidste hvem, der i sidste ende ville placere top 3, så fik vi stadig nogle overraskelser at se. Faktisk endte det med at kun 0.52 point adskilte podiet!

Tre gange regerende bronzevindere Madison Hubbell og Zachary Donohue havde endelig det nationale mesterskab, som de havde ventet på. De leverede to flotte danse, som placerede nr. 2 i hvert segment, men samlet kunne de snuppe deres alleførste nationale titel og tur til Vinter-OL.

To gange forsvarende mestre Maia Shibutani og Alex Shibutani lagde ud med at vinde den korte dans uden de mindste slinger, men de var måske en smule urutinerede i deres fornyede fridans. En stor fejl kom, da hun snublede i den anden trinsekvens (level 3), og de lavere GOE var lige nok til at de samlet faldt til sølv.

Madison Chock og Evan Bates leverede en solid kort dans, men de havde lidt lavere komponenter og GOE end top 2. Parret kom dog igen og vandt fridansen med feltets højeste tekniske score, men det var ikke nok til at rykke dem op fra fronze.

Samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: