søndag den 29. oktober 2017

Duhamel/Radford forsvarer parløbstitel ved Skate Canada

Duhamel/Radford udfører en baglæns udvendig dødsspiral i friløbet.

Feltet var særdeles dybt hos parløberne ved Skate Canada 2017, og vi fik heldigvis set nogle gode løb fra toppen.

Forsvarende mestre Meagan Duhamel og Eric Radford havde et blandet kort program, da hun doublede på deres side-om-side lutzer. Til gengæld var resten af elementerne stærke, og de tog en foreløbig 2. plads med 73.53 point. Til gengæld var deres friløb deres stærkeste i lang tid, da de fik udført begge side-om-side triple spring, kast quad salchow og triple lutz. Det rene løb blev belønnet med 148.69 point, og samlet kunne de rykke op og tage karrierens fjerde Skate Canada-titel.

Regerende VM-sølvvindere Aliona Savchenko og Bruno Massot havde et ambitiøst kort program; de lagde ud med en enorm level 4 triple twist, men hun havde step-out på kast triple axel, og begge måtte kæmpe lidt på triple salchow - ikke desto mindre vandt de segmentet med en score på 77.34 point. Friløbet var knap så teknisk stærk, da han kiksede begge side-om-spring, og begge kast var af lav sværhed (omend rene). Samlet måtte duoen tage sølv.

Vanessa James og Morgan Cipres havde et rent kort program med triple twist, side-om-side triple salchows og kast triple lutz, men lidt lavere levels gav dem en foreløbig 3. plads. Hun havde to fødder på kast quad salchow i friløbet, men ellers var de fejlfrie på begge side-om-side triple spring og kast. Deres FS score var dagens andenbedste, og samlet endte de på en tæt bronzemedalje.

Russiske Natalia Zabiiako og Alexander Enbert leverede et elegant og teknisk rent kort program. Parret havde til gengæld problemer med side-om-side springene i friløbet, men deres andre elementer var flotte. De tog en samlet 4. plads.

Kinesiske Cheng Peng og Yang Jin havde en lidt skuffende GP, da hun havde bekostelige fejl på alle side-om-side spring. Lignende problemer gjaldt for Liubov Ilyushechkina og Dylan Moscovitch, da hun kæmpede med alle side-om-side spring samt kastene i friløbet. De to par endte på en henholdsvis 5. og 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD
CAN
222.2221
2Aliona SAVCHENKO / Bruno MASSOT
GER
215.6613
3Vanessa JAMES / Morgan CIPRES
FRA
214.3732
4Natalia ZABIIAKO / Alexander ENBERT
RUS
192.7044
5Cheng PENG / Yang JIN
CHN
182.5075
6Liubov ILYUSHECHKINA / Dylan MOSCOVITCH
CAN
176.3556
7Haven DENNEY / Brandon FRAZIER
USA
172.9567
8Sydney KOLODZIEJ / Maxime DESCHAMPS
CAN
164.0388

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: