søndag den 17. september 2017

US International Figure Skating Classic 2017 - resultat

Marin Honda udfører sit lange program "Turandot" i Salt Lake City.

Sæsonens anden konkurrence i Challenger Serien fandt også sted denne uge, da US International Figure Skating Classic 2017 fandt sted den 14.-16. september i Salt Lake City, Utah, USA. Der blev konkurreret i alle fire discipliner på senior niveau.

Herrer
Den amerikanske mester Nathan Chen forsøgte (i forhold til sine standarder) nogle mere konservative layouts, men han landede stadig i alt tre quads, inklusiv en ny quad loop, og tog guldet. Chen er dermed den første herre, der har landet fem forskellige quads. Landsmand Max Aaron havde også en god sæsonstart med et upgraderet layout, som scorede ham et nyt personligt bedste i det fri. Den tre gange tidligere vinder af konkurrencen kunne dermed nappe sølv. Canadiske Liam Firus løb også sit bedste hidtil og tog bronze.


Damer
Den regerende Junior VM-sølvvinder Marin Honda havde en stærk sæsondebut, hvor hendes eneste fejl var en doublet salchow i friløbet. Japaneren kunne dermed tage guld i sin internationale senior debut. Mirai Nagasu imponerede ved at rotere og lande en triple axel (ikke helt rene) i begge løb, omend underrotationer på seks andre spring skadede hendes score, hvilket betød sølv. Den amerikanske mester Karen Chen havde et solidt kort program, men et fald og fire underrotationer i friløbet betød, at hun for andet år i træk måtte tage bronze.


Parløb
Canadiske Moore-Towers/Marinaro leverede to solide løb, omend de som så ofte havde problemer med at løft i det lange program. Samlet kunne de snuppe guldet. Scimeca/Knierim kæmpede med side-om-side spring i begge løb, men med deres andre kvaliteter kunne de tage sølv. Landsmænd Liu/Johnson kunne endte med at tage bronze.


Isdans
Amerikanske Hubbell/Donohue var i en klasse for sig i begge løb, og de kunne dermed tage sejren med en stor margin. Landsmænd Hawayek/Baker havde et fald på deres twizzles i deres kort dans, men en solid fridans trak dem op på sølv. Japanske Muramoto/Reed tog bronze. Fournier Beaudry/Sørensen havde nogle småfejl i begge løb og tog dermed en 4. plads i deres sæsondebut.


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: