onsdag den 23. november 2016

NHK Trophy 2016 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Kayne/O'Shea og Peng/Jin er blandt medaljekandidaterne.

Parløbernes felt virker ikke helt så tæt ved NHK Trophy 2016 sammenlignet med de andre Grand Prix'er, men ikke desto mindre har parrene ikke råd til at slække den af, for de sidste finalepladser er på spil.

Storfavoritter er selvfølgelig de regerende to gange verdensmestre Meagan Duhamel og Eric Radford, som har vundet NHK Trophy de to forgangne år. Canadierne er teknisk langt foran de andre par med både kast triple axel og quad salchow samt side-om-side triple lutzer. I dette felt har de råd til adskillige fejl og stadig tage guldet, men flotte løb sætter dem selvfølgelig godt mod Finalen.

Det nye par Cheng Peng og Yang Jin tog flot sølv i deres debut i forrige uges Cup of China. Det kinesiske par virkede allerede meget afslappede i deres nye partnerskab og leverede kast og twist af høj kvalitet. Hun kan dog have problemer med side-om-side springene, hvilket åbner døren for andre par. Parret skal placere i top 3, hvis de vil være sikker på en finaleplads.

Landsmænd Xuehan Wang og Lei Wang tog en 4. plads ved Cup of China. Parret har to GP-bronzemedaljer på resuméet takket være gode twist og kast. Deres svaghed er også hendes spring, som hun ofte underroterer eller popper.

De amerikanske mestre Tarah Kayne og Daniel O'Shea har haft en lidt hård sæsonstart, og senest blev det en 6. plads ved Skate America. Parret har haft problemer med deres normalt solide spring og kast triple lutz, men hvis de kan lande disse rent, er en medalje ganske mulig.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Cheng Peng / Yang Jin CHN
3. Xuehan Wang / Lei Wang CHN
4. Tarah Kayne / Daniel O'Shea USA
5. Mari Vartmann / Ruben Blommaert GER
6. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT
7. Sumire Suto / Francis Boudreau Audet JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: