søndag den 30. oktober 2016

Duhamel/Radford dominerer mod tredje Skate Canada-titel

Duhamel/Radford udfører et kast i deres lange program ved Skate Canada 2016 (foto: Getty).

Vi havde de klare guldfavoritter i parløbernes konkurrence ved Skate Canada 2016, men kampen om de resterende medaljer var åben.

De regerende mestre Meagan Duhamel og Eric Radford virkede lidt forsigtige i det korte program, men ikke desto mindre var de teknisk stærke med side-om-side triple lutz og deres første kast triple axel i international konkurrence. Parret blev belønnet med et nyt personligt bedste på 78.39 point. I det lange program måtte de kæmpe for springene, og hun faldt på kast quad salchow, men de andre elementer var gode og med høje levels. En FS score på 139.91 point øgede deres margin, og de kunne snuppe karrierens tredje Skate Canada-sejr.

Det nye par Xiaoyu Yu og Hao Zhang havde en særdeles flot debut: de leverede to nær rene løb med undtagelse af nogle usynkrone piruetter. Især de høje kast og twist var highlight, og det kinesiske par kunne tage sølvmedaljen.

Liubov Ilyushechkina og Dylan Moscovitch havde dyre fejl på side-om-side spring i begge løb, og hun faldt på kast triple lutz i deres fri, men deres smukke løft og præsentation hjalp på deres scores. Bronze er deres første Grand Prix-medalje.

Skate America-sølvvinderne Haven Denney og Brandon Frazier havde også problemer med side-om-side spring, men de scorede godt på kast og løft. Det amerikanske par endte på en samlet 4. plads.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov var tydeligvis ikke i topform efter hendes skade, og parret virkede forsigtige gennem begge løb. Hun havde fald på side-om-side triple tåloop i begge programmer, og russerne måtte nøjes med en 5. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD
CAN
218.3011
2Xiaoyu YU / Hao ZHANG
CHN
202.0822
3Liubov ILYUSHECHKINA / Dylan MOSCOVITCH
CAN
190.2233
4Haven DENNEY / Brandon FRAZIER
USA
188.2344
5Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV
RUS
182.7556
6Nicole DELLA MONICA / Matteo GUARISE
ITA
178.6765
7Brittany JONES / Joshua REAGAN
CAN
151.6877

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: