mandag den 25. januar 2016

Duhamel/Radford tager femte nationale titel

Duhamel/Radford udfører en parpiruette i deres korte program (foto: CBC).

Canada fremviste også gode fremførelser i parløb ved de canadiske mesterskaber 2016. Favoritterne havde nogle småproblemer, men de løb generelt til de høje forventninger.

Storfavoritter Meagan Duhamel og Eric Radford var ikke på deres højeste niveau i det korte program, da hun doublede lutzen og havde hånd på kast triple lutz. Ikke desto mindre tog de en føring med en score på 73.03 point. I det lange program havde de skiftevis hånd på side-om-side springene, men til gengæld fik de landet både kast quad salchow og triple lutz. Der er plads til forbedringer, men duoen kunne stadig snuppe deres femte nationale titel.

Julianne Seguin og Charlie Bilodeau fortsætter deres vej op. De havde et solidt kort program med 69.73 point, selvom hun havde hånd på både salchow og kast triple lutz. Deres lange program var dog fejlfrit med bl.a. to side-om-side triple spring og to triple kast. En score på 141.67 point  medførte sølv.

De regerende sølvvindere Lubov Iliushechkina og Dylan Moscovitch havde også hånd på kast triple lutz i det korte program, men derimod var de rene på side-om-side triple tåloops. I deres lange program doublede hun tåloopen, men ellers var de fejlfrie med triple salchow og to triple kast. Parret kunne solidt snuppe bronze.

Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro havde en katastrofal start i det korte program, da de begge faldt på afsættet til en planlagt twist - resten af løbet var dog rent. Parret havde en god start på det lange program, men de faldt begge på side-om-side salchow sent i programmet. De måtte dermed nøjes med en 4. plads for andet år i træk.

Samlet resultat
1. Meagan Duhamel / Eric Radford - 221.75
2. Julianne Séguin / Charlie Bilodeau - 211.40
3. Lubov Ilyushechkina / Dylan Moscovitch - 204.22
4. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro - 183.58
5. Vanessa Grenier / Maxime Deschamps - 171.51
6. Brittany Jones / Josh Reagan - 163.23
7. Shalena Rau / Sebastian Arcieri - 159.75
8. Hayleigh Bell / Rudi Swiegers - 140.23

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: