søndag den 22. november 2015

Stolbova/Klimov forsvarer parløbstitel ved Rostelecom Cup

Stolbova/Klimov udfører deres korte program ved Rostelecom Cup 2015.

Parløberne bliver ved med at skiftes til at slå hinanden, hvilket vi så ved Rostelecom Cup 2015, men det stærke og uforudsigeligt felt gør det hele bare mere så spændende.

Efter en skuffende 4. plads ved Skate America så Ksenia Stolbova og Fedor Klimov ud til at være tilbage i topform. Parret vandt det kort program med en ren fremførelse, som scorede 75.45 point. Duoen havde nogle småproblemer med side-om-side springene i det lange program, hvor ellers begge triple kast var af høj kvalitet. En FS score på 139.25 point sikrede dem sejren for andet år i træk, og duoen har gjort nok til en finaleplads.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde også et rent kort program, men pga. en level 1 dødsspiral var de lidt skuffede med scoren på 71.70 point. I det lange program landede de begge side-om-side spring, men begge quad kast forsøg var ikke rene (snublen/fald). En score på 136.32 point var stadig mere end nok til sølv, og parret er også videre til Finalen.

Back-to-back efter TEB havde vi Cheng Peng og Hao Zhang. Kineserne leverede alle elementerne i deres korte program, men et uventet fald fra hende før triple twist medførte, at det normalt stærke element kun modtog level 1. I det lange program faldt hun på kast quad salchow og havde step-out på kast triple loop, og et par andre ting var ikke af deres sædvanlige høje kvalitet. Samlet gjorde de dog nok til bronze.

Amerikanske Tarah Kayne og Daniel O'Shea havde en del usikre landinger i det korte program, men de var bedre i det lange program, omend de også her havde et på urene landinger. Duoen opnåede en ny personlige bedste FS score og kunne akkurat snige sig op på en 4. plads.

Både Natalja Zabijako og Alexander Enbert samt Valentina Marchei og Ondrej Hotarek havde et nogenlunde rent kort program, men problemer med side-om-side spring i det lange program. De to par endte på en samlet 5. og 6. plads.

Skate Canada-bronzevinderne Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro skuffede med et fald og ugyldigt løft i det korte program, og de havde fejl på både spring og kast i det lange. De måtte nøjes med en samlet 7. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV
RUS
214.7011
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV
RUS
208.0222
3Cheng PENG / Hao ZHANG
CHN
193.0433
4Tarah KAYNE / Daniel O SHEA
USA
181.2364
5Natalja ZABIJAKO / Alexander ENBERT
RUS
180.5655
6Valentina MARCHEI / Ondrej HOTAREK
ITA
178.1946
7Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO
CAN
158.7577
8Hayleigh BELL / Rudi SWIEGERS
CAN
130.4688

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: