søndag den 1. november 2015

Duhamel/Radford tager overbevisende sejr ved Skate Canada 2015

Duhamel/Radford udfører et løft i deres lange program til "Hometown Glory".

Det blev aldrig en tæt kamp for medaljetagerne i parløb ved Skate Canada 2015, men vi fik heldigvis set store forbedringer fra de fleste par.

Førerne Meagan Duhamel og Eric Radford leverede et særdeles teknisk stærkt langt program, hvor de også fik fremvist en mere elegant side af dem selv. Highlights talte triple twist, side-om-side triple lutz, kast quad salchow og kast triple lutz (de forsøgte ikke quad). Eneste fejl var hendes hånd på side-om-side triple tåloop i kombination. En FS score på 143.70 point betød, at de kunne forsvare deres titel med en stor margin.

Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov begyndte deres løb med en enorm triple twist og fulgte op med side-om-side triple salchow og triple tåloop-double tåloop-double tåloop. Hun havde en smule to fødder på begge kast og problemer med at ramme den ønskede position i deres axel lassoløft, men samlet set virkede de tilfredse med løbet, som scorede et sæsons bedste på 127.19 point. Det russiske par kunne snuppe sølv.

Canadiske Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro begyndte solidt med en triple twist, side-om-side triple tåloop kombinationer og kast triple loop (hånd på). Løftproblemer dukkede op igen, da de måtte afbryde axel lassoløft (0 point), men de holdte sammen på nerverne og løb resten af programmet uden større fejl. Et personligt bedste på 111.68 point holdte dem på bronze.

Træningsmakkerne Marissa Castelli og Mervin Tran havde igen problemer med begge side-om-side spring, og deres afsluttende kast double axel var på to fødder. De opnåede et nyt personligt bedste på 111.55 point, men forblev på en samlet 4. plads.

Også Vera Bazarova og Andrei Deputat havde store problemer med side-om-side spring, og hun faldt på kast triple flip. Den russiske duo endte på en 5. plads.

Italienske Valentina Marchei og Ondrej Hotarek trak sig, da han før det korte program pådrog sig en hjernerystelse ved træning af triple twist.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD
CAN
216.1611
2Evgenia TARASOVA / Vladimir MOROZOV
RUS
191.1922
3Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO
CAN
174.8533
4Marissa CASTELLI / Mervin TRAN
USA
173.4044
5Vera BAZAROVA / Andrei DEPUTAT
RUS
156.1556
6Miriam ZIEGLER / Severin KIEFER
AUT
153.2975
7Vanessa GRENIER / Maxime DESCHAMPS
CAN
144.1587
WDValentina MARCHEI / Ondrej HOTAREK
ITA
6

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: