tirsdag den 15. september 2015

De russiske testløb 2015/16 - Damer SP

De (åbne) russiske testløb blev afholdt i forrige uge, og her fik vi en kaskade af programdebuter fra de russiske topløbere. Heldigvis er masser af hjemmevideoer blevet uploadet. Nedenstående har jeg indlejret damernes korte programmer.

Adelina Sotnikova
Comebacket er undervejs, men skader plager stadig den olympiske mester. Pga. rygskader holdte hun sine piruetter mere simple, men "Dancing with the Stars" (russisk vers.) har uden tvivl hjulpet på hendes præsentation. Hun er lige blevet tildelt Rostelecom Cup, som finder sted i november.

Musik: "Historia De Un Amor" af Laura Fygi


Elizaveta Tuktamysheva
Den regerende verdensmester holdte lidt igen og forsøgte ikke sin sværeste spring (3A og 3T+3T), men hun så generelt ud til at være i god form.

Musik: "Carmina Burana" af Carl Orff


Elena Radionova
Den regerende VM-bronzevinder ser ud til at være i sin genkendelig solide form. Hun har angiveligt forberedt fire forskellige korte programmer, hvilket forklarer hvorfor dette virker lidt tomt ift. hendes normale standard.

Musik: "Je t'aime" af Lara Fabian


Evgenia Medvedeva
Den regerende Junior VM-vinder gør sin internationale seniordebut denne sæson. Hun har måske ikke samme fart og power som de andre seniorer, men hendes springstabilitet kan uden tvivl føre hende langt.

Musik: "Melodies of the White Night" af Isaac Schwartz


Julia Lipnitskaia
Forrige sæson skuffede for Lipnitskaia, men forhåbentlig er hun på vej tilbage. Hendes nye korte program er i en lidt anden genre og humør, end vi er vante til.

Musik: "Can't Help Falling in Love" og "(You're the) Devil in Disguise" af Elvis Presley


Anna Pogorilaya
Den regerende EM-bronzevinder har stadig de store spring, men hun tog også nogle store fald i løbet af testløbene.

Musik: "Bolero for Violin and Orchestra" af Vanessa-Mae


Alena Leonova
Hun beholder sit korte program fra forrige sæson. Se fremførelsen i bedre kvalitet her.

Musik: "Smile" fremført af Nat King Cole; "Overture - Unveiling the Statue" (City Lights soundtrack) af Carl Davis; "Terry's Theme" (Limelight soundtrack) af Charlie Chaplin


Ingen kommentarer: