fredag den 17. april 2015

Sui/Han overrasker med kort program sejr ved WTT 2015

Sui/Han udfører et løft i deres korte program (foto: Reuters).

Dag 2 af World Team Trophy 2015 begyndte med parløbernes korte programmer, hvor vi fik et uventet resultat i toppen.

VM-sølvvinderne Wenjing Sui og Cong Han leverede et rent og sjovt program med highlights som side-om-side triple tåloops, kast triple flip og level 4 triple twist. Godt nok blev tre elementer kun tildelt level 3, men deres score på 71.20 point var dagens højeste.

Verdensmestrene Meagan Duhamel og Eric Radford var lidt af et spørgsmålstegn, da han har døjet med madforgiftning i dagene op til konkurrencen. Det var dog hende, som lavede en fejl, da hun doublede på side-om-side lutzerne. Resten af løbet var rent med høje levels, men deres score på 68.68 point betød, at de for første gang denne sæson tog en 2. plads.

Også Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde problemer med side-om-side springene, da hun havde et rodet step-out og hånd på triple tåloop. Russerne fik dog udført resten af deres elementer rent og kunne tage en 3. plads med 66.97 point.

Alexa Scimeca og Chris Knierim lagde ud med en enorm triple twist, men han havde hånd på side-om-side triple salchow, og hun måtte kæmpe for landing af kast triple flip. En score på 64.22 point betød en 4. plads.

Franske Vanessa James og Morgan Cipres var endnu et par med side-om-side spring problemer, da hun havde step-out på triple tåloop. Resten af deres løb var dog solidt, og de tog en 5. plads. Japanske Koga og Audet tog en forventet 6. plads.

Stilling efter kort program
1. Wenjing Sui / Cong Han CHN - 71.20
2. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN - 68.68
3. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS - 66.97
4. Alexa Scimeca / Chris Knierim USA - 64.22
5. Vanessa James / Morgan Cipres FRA - 58.66
6. Ami Koga / Francis Boudreau Audet JPN - 46.87

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: