torsdag den 1. januar 2015

Fyrværkeri af farverige kostumer!

Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år!

Nytåret markerer, at først halvdel af sæson 2014/15 er overstået (er det virkelig gået så hurtigt?), og den post-olympiske sæson har indtil videre været fyldt med både mere dristige kostumevalg og en tilbagevenden til de gamle klassikere.

Guld


Guld har været en af de "nye" fremherskende farver på isen. Den ædle farve er smuk på isen, men også forbundet med en del hybris, og indtil videre denne sæson har guldkostumerne desværre ikke avlet meget guld i form af metal.

Gul og grøn


Forrige sæsons it-farve gul lyste ikke mange gange op på isen denne sæson, og det samme gjaldt for ulykkesfarven grøn (desværre). På nogle punkter er skøjteløbere stadig ret konservative mht. kostumer.

Hvid


Derimod har vi set masser af hvid på isen og af den helt snehvide af slagsen. Looket har været mere majestætisk og snedronninge-agtigt end uskyldigt denne sæson, og som tilrådet har pigerne tilføjet masser af glimmer for at undgå at forsvinde på isen.

Bordeaux


Den mere dystre farve bordeaux/mørkerød var ikke helt så populær som forrige sæson, men den var da til at finde hist og her - især i følgeskab med farvet glimmer.

Lilla


Igen har lilla været en af favoritter blandt topløberne, og for det meste har farven også set ud til at give succes i form af medaljer og hæder. Den intense farve er fængende i sig selv, men designerne har ikke været bange for at tilføje glimmer, udsædvanlige snit og 3D-effekter.

Rød


Klassikeren over dem alle - rød - var også et hit denne sæson, og gerne i den klare rene version. I kinesisk kultur symboliserer rød rigdom og glæde, og med VM i Shanghai får vi måske (endnu en) rødklædt verdensmester.

Pink


Den pigede farve lyserød har også tabt lidt terræn til rød, men vi fik stadig en trofast dosis fra de lidt yngre løbere. Forhåbentlig har damerne ikke for travlt med at antage et mere "modent" look på isen, for pink er en yndig farve på isen og kommer i et væld af nuancer.

Sort


Ikke-farven sort er altid populær, og det er ikke så underligt: sort står klart mod isen, og den er alsidig mht. til snit og tilført glimmer, hvor den stadig bibeholder sin elegance.

Lyseblå


Blå er også en evig klassiker, men denne sæson har især ombre-tendensen med lyseblå været særlig populær på de yngre damer. Disse detaljer giver lidt kant til den normalt lidt nuttede farve.

Mørkeblå


Også mørkeblå er blevet brugt med pift som velour, mønstre, draperinger og ombre med gul - trods dette formår farven stadig at udgyde en elegance på isen.

Sort/rød


Sort/rød er nok den mest oplagte farvekombination denne sæson blandt isdansernes paso doble, men den bliver også brugt flittigt hos damerne, der skøjter til spanske rytmer. Ofte brugte detaljer tæller blomster, lag-på-lag og snirkler.

Hvilket kostume eller farve foretrækker du på isen?

1 kommentar:

Cee sagde ...

Jeg synes, at guldkostumerne er meget flotte. En smuk farve på isen.
Godt nytår.
Vh Christina