onsdag den 28. januar 2015

EM 2015 kunstskøjteløb videoer - Herrer SP

Jeg indlejrer kun top 3 (ud af 30). Se flere af herrernes korte programmer her.

Javier Fernandez (ESP)
SP: 89.24 (#1). Musik: "Black Betty" af Ram Jam


Sergei Voronov (RUS)
SP: 81.06 (#2). Musik: "Danse Macabre" af Camille Saint-Saens


Michal Brezina (CZE)
SP: 80.86 (#3). Musik: Game of Thrones (soundtrack)


3 kommentarer:

Cee sagde ...

Er det bare mig eller er niveauet ikke ekstremt lavt i år til EM? Her tænker jeg ikke kun på mændene, men også ift. feltet i isdans, damer og par? Der er ikke mange store profiler. Jeg har netop set de amerikanske mesterskaber og det er godt nok en flad fornemmelse at se feltet her til EM hos især herrer og damer. Jeg kan ikke vente til VM til at se, hvordan det går amerikanerne. De amerikanske herrer har i år nogle virkelig smukke programmer (særligt Farris og Rippon). Kender du forresten The Skating Lesson?
Vh Christina

Cathrine Hoang sagde ...

Niveauet er lavere, men det er vel til stor dels pga. at vi er i den post-olympiske sæson, og mange store navne lige har trukket sig eller er skadede. Efter OL 2010 var der ikke så mange profiler, som trak sig, så det er tydeligere i år.

Jeg har faktisk altid synes, at de amerikanske mesterskaber er mere intense end EM, men problemet har ofte været, at amerikanerne ikke har kunne peake igen ved de store mesterskaber. Nu må vi vente og se...

Jeg kender godt The Skating Lesson (aka Jennifer Kirk og David Lease). Jeg får ikke altid set deres videoer, men jeg læser flittig deres Twitter under konkurrencer.

Cee sagde ...

Ja, du har nok ret. Jeg havde ellers set sådan frem til EM. Nu er jeg bare skuffet. Jeg håber virkelig for amerikanerne til VM. Det bliver spændende.

Du må endelig se TSL's seneste video fra de amerikanske mesterskaber. Den er så sjov. Især Dave, han er altid spot on med sine kommentarer.

Vh Christina