torsdag den 20. november 2014

Trophée Eric Bompard 2014 forudsigelser - Isdans

Papadakis/Cizeron, Hubbell/Donohue og Gilles/Poirier er medaljefavoritter ved TEB 2014.

De regerende verdensmestre Anna Cappellini og Luca Lanotte har trukket sig, men ikke desto mindre kan vi få en tæt kamp hos isdanserne ved Trophée Eric Bompard 2014.

Favoritter er nok Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron, som har overrasket med to sejre indtil videre denne sæson; senest blev det til guld ved Cup of China. Parret har stærke tekniske elementer og god koreografi, og med solide fremførelser burde de tage guld på hjemmebane.

Kampen om sølv ser ud til at blive tættere. Piper Gilles og Paul Poirier har haft en solid sæson med to sølvmedaljer: ved SC Autumn Classic blev de slået af Papadakis/Cizeron, men de forbedrede deres score drastisk ved Skate Canada. Begge gange havde de en stor fejl i den korte dans, men kan de undgå disse, kan de måske presse franskmændene lidt.

Madison Hubbell og Zachery Donohue har før slået Gilles/Poirier, men skader og en sen sæsonstart betød en lidt rusten start ved Skate Canada, hvor det stadig blev til bronze. De har dog chance for sølv, hvis de får finpudset deres fridans.

Outside shot til medalje er nok Alexandra Paul og Mitchell Islam, som tog en 5. plads ved Cup of China. Det er især deres levels, som skal forbedres, hvis de vil score højere.

Mine forudsigelser
1. Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron FRA
2. Piper Gilles / Paul Poirier CAN
3. Madison Hubbell / Zachery Donohue USA
4. Alexandra Paul / Mitchell Islam CAN
5. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
6. Sara Hurtado / Adria Diaz ESP
7. Rebeka Kim / Kirill Minov RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: