onsdag den 26. november 2014

NHK Trophy 2014 forudsigelser - Parløb

Bazarova/Deputat, Duhamel/Radford, Kavaguti/Smirnov og Yu/Jin er medaljekandidaterne ved NHK Trophy 2014.

Parløbskonkurrencen ved NHK Trophy 2014 bliver vores første head-to-head af to toppar, der hver har vundet deres første Grand Prix.

Det ene par er Meagan Duhamel og Eric Radford, som allerede har vundet SC Autumn Classic og senest Skate Canada; begge gange med +200 point scores. Parret har forbedret deres præsentation, men deres styrke er især de tekniske elementer: som de eneste udfører de side-om-side triple lutzer, og de har også tilføjet kast quad salchow.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov har også vundet to konkurrencer denne sæson med stærke fremførelser; ved Skate America scorede de kun 1.58 point mindre en Duhamel/Radford ved Skate Canada. Duoen er lidt svagere på side-om-side springene, men vi får en battle om kast quad salchow! Vinderen bliver nok det par med færrest fejl.

Cup of China-sølvvinderne Xiaoyu Yu og Yang Jin er nok favoritter til bronze. Parret er tekniske solide, og præsentationen er også forbedret, men de mangler nok modenheden til at konkurrere med top 2. Parret har en chance for finaleplads med bronze med samlet score på 175.90 point - muligt, men stadig lidt over to point bedre end deres personlige bedste.

Resten af feltet er lidt længere bagud, men Vera Bazarova og Andrei Deputat er oplagte til en 4. plads. Duoen har konkurreret tre gange denne sæson, og senest blev det til en 4. plads ved Cup of China. Parret har faktisk forbedret deres score med 12-14 point fra gang til gang, og fortsætter denne tendens kan de true til bronze.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS
3. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
4. Vera Bazarova / Andrei Deputat RUS
5. Mari Vartmann / Aaron Van Cleave GER
6. Narumi Takahashi / Ryuichi Kihara JPN
7. Dee Dee Leng / Simon Shnapir USA
WD Arina Cherniavskaia / Antonino Souza-Kordyeru RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: