søndag den 23. november 2014

Fejlfrie Stolbova/Klimov snupper sæsonens anden GP-sejr ved TEB 2014

Stolbova/Klimov udfører en baglæns udvendig dødsspiral i det lange program (foto: getty).

Parløberne var de næste på isen ved Trophée Eric Bompard 2014, og heldigvis for publikum - både i arenaen og i stuerne - kunne de glæde sig over mange stærke lange programmer.

Førerne Ksenia Stolbova og Fedor Klimov lagde overbevisende ud med en fin triple twist, kast triple flip og side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop. Resten af deres program med både double axel og afsluttende kast triple salchow var også rent, og de blev belønnet med dagens bedste score på 138.61 point. Sæsonens anden GP-sejr sikrer dem deres første tur til Finalen.

Wenjing Sui og Cong Han løb et elegant, men samtidig aftenens teknisk stærkeste program. De lagde ud med en flot quad twist og fulgte op med side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop, omend hendes var lidt langsom. Resten af deres løb var rent med highlights som side-om-side triple salchow og kast triple flip og triple salchow. Et sæsons bedste på 133.41 point betød sæsonens anden GP-sølvmedalje, og kineserne er nu også videre til Finalen.

Landsmænd Xuehan Wang og Lei Wang havde også et solidt løb. De startede med en fin triple twist, men der var problemer med begge side-om-side spring: hun singlede bagenden på deres triple tåloop-double tåloop, og deres salchow blev (måske planlagt) kun til en double. Både kast triple flip og triple loop blev udført uden problemer. Et nyt personligt bedste på 118.72 point giver dem endnu en GP-bronzemedalje.

Alexa Scimeca og Chris Knierim begyndte med en stor level 4 triple twist, og denne gang fik de endelig landet side-om-side triple salchows - hun havde dog to fødder på bagenden af deres double axel-double tåloops (underroteret). Resten af deres elementer inklusiv kast triple flip og triple loop var fine, og de blev belønnet med et nyt personligt bedste på 120.28 point. I dette stærke felt måtte de dog forblive på en 4. plads.

Også Vanessa James og Morgan Cipres havde et flot comeback; de fik landet begge side-om-side spring rent, men hun måtte kæmpe en lille smule på landingen af begge kast. Et sæsons bedste på 113.68 point holdte dem på en samlet 5. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
209.8111
2Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
200.6822
3Xuehan WANG / Lei WANG

CHN
181.9734
4Alexa SCIMECA / Chris KNIERIM

USA
179.3243
5Vanessa JAMES / Morgan CIPRES

FRA
167.8855
6Nicole DELLA MONICA / Matteo GUARISE

ITA
161.1367
7Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO

CAN
159.1376
8Miriam ZIEGLER / Severin KIEFER

AUT
138.9288

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: