fredag den 28. november 2014

Duhamel/Radford tager solid føring efter kort program ved NHK Trophy

Duhamel/Radford poserer efter deres korte program (foto: Getty).

NHK Trophy 2014 begyndte i morges med parløbernes korte programmer, og det blev ikke helt den tætte kamp, som nogle måske havde forudset.

Canadiske Meagan Duhamel og Eric Radford leverede et dramatisk og teknisk stærkt program med highlights som triple twist, side-om-side triple lutzer og kast triple lutz. Tre ud af fire elementer blev belønnet med level 4. Det rene løb blev belønnet med den præcis samme score som ved Skate Canada, nemlig 72.70 point, og parret tager dermed en solid føring før det lange program.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov lagde ud med side triple tåloops, hvor hun måtte holde fast i landingen. Resten af programmet med bl.a. triple twist og kast triple loop blev udført fint, men den lavere sværhedsgrad, GOE og programkomponenter betyder en lidt fjern 2. plads med 64.60 point.

Kinesiske Xiaoyu Yu og Yang Jin landede nogle meget synkrone side-om-side triple tåloops og fulgte op med en fin triple twist. Hun havde dog to fødder og step-out på kast triple loop. Et sæsons bedste på 60.15 point giver dem en foreløbig 3. plads.

Lige i hælene på dem har vi Vera Bazarova og Andrei Deputat. De fik også landet side-om-side triple tåloops omend meget usynkront. Både triple twist og kast triple loop blev udført fint, men side-om-side piruetterne var heller ikke synkrone. Russerne er på en 4. plads med et nyt personligt bedste på 60.15 point.

De resterende par havde både fejl på side-om-side spring og kast (mindst ét fald), og de ligger dermed fjernt fra podiet.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
72.701
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
64.602
3Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
60.153
4Vera BAZAROVA / Andrei DEPUTAT

RUS
59.624
5Mari VARTMANN / Aaron VAN CLEAVE

GER
48.395
6Dee Dee LENG / Simon SHNAPIR

USA
45.916
7Narumi TAKAHASHI / Ryuichi KIHARA

JPN
45.357

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: