tirsdag den 7. oktober 2014

JGP Croatia Cup 2014

Sæsonens syvende og sidste Junior Grand Prix (før Finalen) er JGP Croatia Cup 2014, som finder sted den 8.-12. oktober i Zagreb, Kroatien. Der vil blive konkurreret i alle fire discipliner på junior niveau. Husk, at hele konkurrencen vil blive streamet live på Youtube her.

Her er navnene, som du skal holde øje med:

Junior Herrer
Vi har flere guldfavoritter i feltet. To af disse er June Hyoung Lee og Andrei Lazukin, som vandt deres første JGP med nære lige scores. Disse vil få god konkurrence fra Shoma Uno, som tog sølv ved JGP Nagoya TV Cup, men med en højere samlet score.

Spoiler til guld kan være tre gange JGP-vinder og den regerende Junior VM-bronzevinder Nathan Chen, som gør sin sæsondebut. Han har dog døjet med skader. Outside shot til medalje er Murad Kurbanov, som har en JGP-bronze fra forrige sæson.

Junior Damer
Den regerende JGPF-mester Maria Sotskova tog sølv ved JGP Tallinn Cup, og hun skal derfor tage mindst sølv (med en høj score) for at få en chance for at forsvare sin titel i Barcelona.

Det bliver mere nervepirrende for Alexandra Proklova og Karen Chen; begge var ikke i topform ved deres JGP og tog bronze, og de skal derfor begge tage guld for at være sikret en finaleplads. Spoiler kan være Nicole Rajicova, som tog en en tæt 4. plads ved JGP Ljubljana Cup.

Junior Parløb
Storfavoritter til guld er uden tvivl Maria Vigalova og Egor Zakroev, som vandt JGP Tallinn Cup, da resten af feltet ikke har scoret nær i nærheden af deres vindende score. Medaljekandidater kan være Chelsea Liu og Brian Johnson, som tog bronze ved forrige uges JGP.

Junior Isdans
Igen er de overvældende favoritter de regerende JGPF-mestre Anna Yanovskaya og Sergey Mozgov, som startede sæsonen med en sejr ved JGP Tallinn Cup. Landsmænd Daria Morozova og Mikhail Zhirnov tog også guld ved deres første JGP, men de kan få kamp til stregen om sølv, da amerikanske Rachel Parsons og Michael Parsons tog bronze ved JGP Nagoya Cup med den samme score.

Tidsplan

Torsdag den 9. oktober
10:30-14:30 - Herrer: kort program
15:15-17:05 - Parløb: kort program
17:45-22:15 - Damer: kort program

Fredag den 10. oktober
11:30-13:40 - Isdans: kort dans
14:30-16:40 - Parløb: langt program
17:15-21:50 - Herrer: langt program

Lørdag den 11. oktober
12:15-14:35 - Isdans: fridans
15:00-20:00 - Damer: langt program

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: