onsdag den 4. juni 2014

Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch finder nye partnere

Moore-Towers/Moscovitch og Iliuschechkina/Maisuradze ved Skate Canada 2010.

Partnerskifte-karrusellen fortsætter!

Dette har været rygtet i lang tid, men det er nu officielt at Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro vil skøjte sammen. Parret begyndte at træne sammen i slutningen af maj i Kitchener, Ontario, under hendes trænere med forrige partner Dylan Moscovitch, Kris Wirtz og Kristy Sargeant-Wirtz. Duen har kendt hinanden i mange år, og de vil konkurrere sammen fra sæson 2014-15.

Lidt overraskende vil Dylan Moscovitch skøjte parløb med Lubov Iliushechkina. Den 22-årige russer har tidligere dannet par med Nodari Maisuradze, med hvem hun vandt Junior VM 2009 og Skate Canada 2010. Dette partnerskab endte efter sæson 2011-12, og hun prøvede forrige år at teame op med franske Yannick Kocon, men den russisk kunstskøjteunion nægtede at frigive hende.

Iliushechkina/Moscovitch vil repræsentere Canada, men de er stadig i gang med at opnå hendes løsladelse fra Rusland. Partnerskabet er derfor endnu ikke officielt, men går alt vel kan de allerede konkurrere internationalt den kommende sæson. Duoen vil træne i Toronto Cricket Club under træner Lee Barkell og Bryce Davison.

Kilde: Skate Canada og The Spec

Ingen kommentarer: