onsdag den 7. maj 2014

Marissa Castelli og Simon Shnapir ender partnerskab

Castelli/Shnapir ved VM 2014, hvor de tog en 11. plads (foto: Getty).

Efter denne uges annoncering af brud mellem Paige Lawrence og Rudi Swiegers og rygter om et kommende brud mellem Stefania Berton og Ondrej Hotarek (jeg har ikke skrevet om disse på bloggen), kan det næsten ikke blive værre - men det fortsætter...

Det seneste par på slagtebænken er amerikanske Marissa Castelli og Simon Shnapir, som ender 8 års partnerskab. Sammen er de to gange nationale mestre, og de tog hold-bronze og en individuel 9. plads ved Vinter OL i Sochi. Ved begge deres VM-deltagelser er de endt uden for top 10 med en henholdvis 13.- og 11. plads.

Bruddet overrasker en smule og er stadig forventet af samme grund: de er et succesfuldt amerikansk par med fremtiden forude. Dog havde de nok ikke potentiale til en VM-medalje og mere.

Årsagen til splittet er endnu ikke offentliggjort, men parret har før været splittet en måned grundet intern splid ("de kan ikke lide hinanden, men de respekterer hinanden"). Sammenlagt med stagnerende internationale resultater daler overraskelsen lidt mere.

Både 23-årige Castelli og 26-årige Shnapir har givet udtryk i at finde nye partnere for at fortsætte i sporten.

Kilde: US Figure Skating

Ingen kommentarer: