mandag den 31. marts 2014

Savchenko og Massot parrer op!

Popova/Massot og Savchenko/Szolkowy ved VM 2014 (foto: Getty).

Siden Vinter OL 2014 i Sochi har der floreret rygter om, at 30-årige Aliona Savchenko gerne ville fortsætte i kompetitiv parløb, og dette blev ved VM endelig bekræftet.

Den nykronede verdensmester vil løbe par med 25-årige franske Bruno Massot, der hidtil har dannet par med 20-årige russisk-fødte Daria Popova. Repræsenterende Frankrig placerede de på en 15. plads ved VM 2014. Parret kom ikke til Vinter OL, da hun ikke blev tildelt fransk statsborgerskab.

Savchenkos store mål er selvfølgelig guld ved Vinter OL 2018, og valget af en fransk partner er simpelthen pga. det spinkle udvalg i Tyskland. Parret har endnu ikke besluttet, hvorvidt de vil repræsentere Tyskland eller Frankrig. Et af de store dilemma er, at Tyskland ikke vil finansere træner Ingo Steuer pga. hans Stasi-fortid. Uanset hvad er parret nødt til at sidde en sæson ude, før de kan konkurrere internationalt.

Alt er dog ikke fryd og gammen. Nu eks-partner Robin Szolkowy har været stålsat på at stoppe sin karriere efter denne sæson, og det krævede endda overtalelse at få ham til at konkurrere ved VM. Derudover har han nægtet at deltage i efterfølgende isshows i Japan, hvor de kunne have tjent omkring 45.000 dollars for tre dage. Der må være mere bag kulisserne, som vi ikke får at vide...

Tror du af Savchenko/Massot har potentiale, eller vil det blive et kortlivet partnerskab?

Kilde: Bild.de og icenetwork

3 kommentarer:

Cee sagde ...

Måske er det bedt at stoppe på toppen.

Anonym sagde ...

fordelen ved at finde en partner som allerede har skøjtede inden for samme desiplin er a de ikke skal igennem basics som de elers skulle hvis den ene havde skiftede gren. Ulempen ved det her er at vi snakker om et af verdens bedste parløbere og de kommer ikke bare lige som sådan. jeg ved ikke hav fremtiden venter dem, men for optimistisk er jeg godt nok ikke, det bliver meget svært at toppe hendes resultater med robin

Cathrine Hoang sagde ...

Det var også min første tanke. Jeg tvivler i hvert fald stærkt på, at de kan blive så succesfulde som Volosozhar/Trankov. Men hvis hun føler sig ung og dreven nok til at fortsætte, skal hun have lov og min respekt for det.

Uanset hvad så vil der gå lang til, indtil vi evt. vil få dem at se på isen...