søndag den 8. december 2013

Yanovskaya/Mozgov tager guld ved JGPF 2013

Hawayek/Baker (sølv), Yanovskaya/Mozgov (guld) og McNamara/Carpenter (bronze) (foto: Getty).

Konkurrencerne i Fukuoka sluttede i morges med isdansernes fridanse ved Junior Grand Prix Finalen 2013. Du kan se alle videoer på ISU Junior Grand Prix.

Favoritter Anna Yanovskaya og Sergei Mozgov vandt den korte dans med en margin på over fem point, da de som de eneste ikke havde problemer med levels på quicksteppen. Deres fridans var ligeledes stærk, og med tre nye personlige bedste scores kunne russerne tage titlen. Det er femte gang i træk, at et russiske isdansepar har vundet guldet ved JGPF.

Amerikanske Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker havde problemer med lave levels i begge programmer, men deres stærke præsentation betød, at de stadig kunne snuppe sølv.

Landsmænd Lorraine McNamara og Quinn Carpenter leverede to sjove danse med tilhørende stærke tekniske elementer. De rundede podiet af med bronze.

Betina Popova og Yuri Vlasenko havde to energiske danse, men de var måske ikke helt så skarpe de deres bevægelser som topparrene. De lavere programkomponenter betød en samlet 4. plads.

Alexandra Nazarova og Maxim Nikitin samt Rachel Parsons og Michael Parsons havde problemer med twizzles henholdvis fridans og kort dans. De endte på en 5.- og 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSDFD
1Anna YANOVSKAYA / Sergey MOZGOV

RUS
152.4811
2Kaitlin HAWAYEK / Jean-Luc BAKER

USA
139.4222
3Lorraine MCNAMARA / Quinn CARPENTER

USA
135.8933
4Betina POPOVA / Yuri VLASENKO

RUS
129.4744
5Alexandra NAZAROVA / Maxim NIKITIN

UKR
123.1755
6Rachel PARSONS / Michael PARSONS

USA
116.6066

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: