mandag den 9. december 2013

Mao Asada vil skippe Four Continents 2014

Mao Asada udfører sit galaprogram ved Grand Prix Finalen 2013 (foto: Getty)

Japanske Mao Asada har allerede konkurreret (og vundet) fire konkurrencer denne sæson, men dette hører alligevel under nyheder. Hun har nemlig annonceret, at hun ikke vil deltage ved Four Continents Championships, som finder sted i Taiwan til slut januar.

Asada har deltaget i konkurrencen de forgående seks år og taget medalje hver gang. Hun vandt bl.a. konkurrencen i 2010, før hun tog sølv ved Vinter OL i Vancouver. Hun har dog været i god form denne sæson, men har dog døjet med lændesmerter, så en pause er nok en god idé.

Det lyder også til, at Asada vil løbe det korte program ved holdkonkurrencen til Vinter OL i Sochi.

Asada er nærmest sikret en plads til Vinter OL, men hun skal stadig deltage ved de japanske nationale mesterskaber, som begynder den 21. december.

Kilde: Yahoo! Japan (japansk)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror helt klart at det er en god ide at undgå 4CC, nu hvor hun både har døjet med smerter og samtidig stadige skal til at forberede til de nationale mesterskaber og vinter OL både i singles og til team eventet.

Cathrine Hoang sagde ...

Ja, det lyder som en rigtig god idé.

Det er bare ærgerligt, at Four Continents bliver sådan en "B" konkurrence i den olympiske sæson. Men det kan vist ikke gøre noget ved, når USA/Canada/Japan holder deres nationale mesterskaber er så tæt på.