tirsdag den 5. november 2013

NHK Trophy 2013 forudsigelser - Parløb

Triple twists er ikke en svaghed hos medaljefavoritterne hos parløberne ved NHK Trophy.

NHK Trophy begynder med parløbernes konkurrence, og vi er nu nået så langt ind i Grand Prix'erne, at parrene skal have hevet den finaleplads hjem.

Favoritter er slet og ret Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov. Russerne har allerede denne sæson vundet Nebelhorn Trophy og Skate America, og begge gange satte de verdensrekord i alle segmenter. Spørgsmålet er nu nærmere om de kan gøre det igen? Ikke desto mindre vil deres store og pålidelige tekniske elementer samt høje programkomponenter holde dem en god tand over de andre par i feltet.

Sølv er mere åben. Småfavoritter er nok Wenjing Sui og Cong Han, som havde stærke fremførelser ved Skate Canada, hvor de tog sølv. Kineserne har store elementer og forbedret præsentation, men side-om-side springene har ikke samme kvalitet som de andre toppar.

Landsmænd Cheng Peng og Hao Zhang tog bronze ved forrige uges Cup of China, hvor de opnåede personlige bedste scores i alle segmenter. Parret har ikke helt samme karisma som Sui/Han, men deres renere teknik kan måske bringe dem foran, hvis de andre fejler.

USA sender Marissa Castelli og Simon Shnapir, som tog en 6. plads ved Skate America. Parret har forbedret deres præsentation, men manglen på solide side-om-side spring og kast udover triple salchow plejer at holde dem nede.

Landsmænd Haven Denney og Brandon Frazier startede sæsonen med en 5. plads ved Skate Canada, omend deres score var næsten ni point lavere end Castellli/Shnapir. Parret er relativt solide på de tekniske elementer, men som nylige seniorer halter programkomponenter en smule bagud.

Paige Lawrence og Rudi Swiegers tog en 4. plads ved Skate Canada, hvor de dog havde alvorlige fejl på alle side-om-side spring. Parret skal gøre det bedre her for at opnå lignende placering.

Anastasia Martiusheva og Alexei Rogonov tog en skuffende 7. plads ved Cup of China, da de fik et element kaldt ugyldigt i begge programmer.

På hjemmebane gør Narumi Takahashi og Ryuchi Kihara deres GP-debut. Partnerskabet er stadig meget nyt, hvilket ses i deres grundløb, kast og basale løft. De skuffede med en 11. plads ved Nebelhorn Trophy, og i dette felt bliver andet end en sidsteplads svær at omgå.

Mine forudsigelser
1. Tatiana Volosozhar / Maxim Trankov RUS
2. Wenjing Sui / Cong Han CHN
3. Cheng Peng / Hao Zhang CHN
4. Marissa Castelli / Simon Shnapir USA
5. Haven Denney / Brandon Frazier USA
6. Paige Lawrence / Rudi Swiegers CAN
7. Anastasia Martiusheva / Alexei Rogonov RUS
8. Narumi Takahashi / Ryuichi Kihara JPN

Se flere detaljer her   

Ingen kommentarer: