søndag den 15. september 2013

US International FS Classic 2013 - dag 3

US International Figure Skating Classic sluttede i nat med damernes lange programmer og isdansernes korte danse.

Damer
Courtney Hicks leverede et teknisk stærkt program, hvor hun landede seks triple spring deriblandt en triple flip-triple tåloop kombination. Den eneste fejl var en doublet flip. Dagens højeste score på hele 117.08 point trak hende op til en samlet 1. plads, og hun kunne tage guldet med en solid margin.

Fører Gracie Gold lagde ud med en triple lutz-triple tåloop, men derfra gik det nedad bakke; hun singlede og doublede adskillige spring, så i alt fik hun kun kredit for tre triple spring. Dagens tredjehøjeste score på 106.19 point betød, at hun måtte nøjes med sølv for andet år i træk.

Samantha Cesario gjorde et solidt comeback med et nær rent program. Hun landede seks triple spring, omend hun floppede en axel i planlagt sekvens med en triple loop. En FS score på 109.38 point trak hende op på bronze.

Agnes Zawadzki skuffede, da hun doublede tre spring og havde et fald på en triple lutz. En score på 95.00 point betød et fald til en samlet 4. plads. Amelie Lacoste havde også en del usikre spring og forblev på sin 5. plads.

Samlet resultat


Isdans
Førerne Meryl Davis og Charlie White leverede en stærk fridans. De opnåede level 3 på trinsekvenserne; resten af elementer blev tildelt level 4. De fik dog et fradrag på 1 point for et forlænget løft. En score på 110.02 point betød en overbevisende sejr.

Også Kaitlyn Weaver og Andrew Poje fik leverede en solid fridans for så tidligt på sæsonen. Parret opnåede de samme levels som Davis/White - forskellen fandtes i kvaliteten og programkomponenter. En score på 99.38 point var lig med sikker sølv.

Landsmænd Nicole Orford og Thomas Williams scorede 82.96 point for deres fridans, hvilket var nok til at holde dem på bronze.

Samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: