onsdag den 25. september 2013

Nebelhorn Trophy 2013 forudsigelser - Isdans

O'Brien/Merriman, Hurtado/Diaz og Reed/Reed håber på at kvalificere en plads til Vinter OL 2014.

I isdansernes konkurrence har vi 23 par, hvoraf 18 af dem håber på at snuppe en ud af 5 startpladser til Vinter OL 2014.

Hold øje med
Følgende par er ikke med i Vinter OL kvalifikationskonkurrencen, men mange er på nippet til at anses som favoritter til OL-landsholdet, så en god sæsonstart kan ikke skade.

Madison Hubbell og Zachery Donohue vandt titlen i 2011, og sidenhen har de også produceret solide resultater. De er småfavoritter til at tage guldet igen, men målet må være at få god feedback på deres programmer.

Canadiske Alexandra Paul og Mitchell Islam har enormt potentiale, men skader og ustabilitet har skadet deres ry. De endte på en 5. plads forrige år, men med rene løb burde de ende på podiet.

Ksenia Monko og Kirill Khaliavin slog canadierne ved at tage en 4. plads forrige år. Sygdom har skadet deres momentum, men solide fremførelser burde også gøre en podieplads mulig.

Tyske Shari Koch og Christian Nüchtern gør deres seniordebut efter en solid juniorsæson. Ukrainske Siobhan Heekin-Canedy og Dmitri Dun opnåede en 14. plads ved VM.

Håber på Vinter OL kvalifikation
Japanske Cathy Reed og Chris Reed opnåede en 20. plads ved VM, og deres personlige bedste er den andenhøjeste blandt de kvalfikations-håbefulde. Hvis Japan ikke kvalificerer en plads i parløb, skal Reed/Reed snuppe en her, for at Japan kan deltage i holdkonkurrencen ved OL.

Kandidater til at snuppe en OL-plads omfatter bl.a. også Sara Hurtado og Adria Diaz, Irina Shtork og Tavi Rand, og Federica Testa og Lukas Csolley, som endte på en hhv. 19.-, 25.- og 26. plads ved VM. Australske Danielle O'Brien og Gregory Merriman og kinesiske Xintong Huang og Xun Zheng deltog ikke ved VM, men deres personlige bedste peger også på en høj nok placering.

Mine forudsigelser
1. Madison Hubbell / Zachary Donohue USA
2. Ksenia Monko / Kirill Khaliavin RUS
3. Alexandra Paul / Mitchell Islam CAN
4. Siobhan Heekin-Canedy / Dmitri Dun UKR
5. Cathy Reed / Chris Reed JPN
6. Shari Koch / Christian Nüchterin GER
7. Sara Hurtado / Adria Diaz ESP
8. Irina Shtork / Tavi Rand EST

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: