søndag den 10. februar 2013

Duhamel/Radford tager Four Continents titel

Duhamel/Radford udfører deres lange program til "Angel". (Foto: Getty)

Dag 3 af Four Continents 2013 begyndte med parløbernes lange programmer, der bød er del stærke programmer.

Fører Meagan Duhamel og Eric Radford havde et solidt program med highlights som triple twist og kast triple loop og lutz. Hun havde dog problemer med begge side-om-side spring med hånd på triple lutz og stepout på triple salchow. Parret opnåede dog stadig et nyt personligt bedste på 128.74 point, hvilket var nok til at give dem deres første internationale titel.

Kirsten Moore-Towers og Dylan havde til gengæld ikke problemer med side-om-side springene, da de fik udført to triple tåloops i sekvens samt triple salchows. Andre highlights var triple twist og kast triple salchow, men hun faldt på kast triple loop. Dette var nok forskellen på guld og sølv, da de faktiske vandt det lange program med et nyt personligt bedste med 130.45 point. Sølvet er deres første ISU mesterskabsmedalje.

De to canadiernes score gør dem sandelig til bronzekandidater ved det kommende VM i marts.

Over 26 point bagud endte Marissa Castelli og Simon Shnapir med bronze. Han havde problemer med begge side-om-side spring og singlede bl.a. en planlagt double axel, men parret fik udført en stor kast double axel og triple salchow. Deres FS score på 117.04 point var også et nyt personligt bedste.

Landsmænd Felicia Zhang og Nathan Bartholomay overraskede med et solidt program med triple twist, side-om-side triple tåloop og to double axeler i sekvens samt kast triple loop. Den eneste fejl var et fald på kast triple lutz. En score på 114.32 point kunne dog ikke rykke dem op fra 4. pladsen.

Kinesiske Cheng Peng og Hao Zhang fik udført quad twist og fik også flot udført kast triple loop og salchow, men hun havde store problemer med begge side-om-side spring. De forblev på deres 5. plads.

Paige Lawrence og Rudi Swiegers gjorde et godt comeback fra et skuffende kort program. Highlights var side-om-side triple tåloop og kast triple lutz. De rykkede op på en samlet 6. plads.

Parløb - samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
199.1812
2Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
196.7821
3Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
170.1033
4Felicia ZHANG / Nathan BARTHOLOMAY

USA
167.3044
5Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
164.8256
6Paige LAWRENCE / Rudi SWIEGERS

CAN
162.3075
7Wenting WANG / Yan ZHANG

CHN
145.5667
WDAlexa SCIMECA / Chris KNIERIM

USA
 


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: