fredag den 25. januar 2013

U.S. Nationals 2013 - Wagner tager føring med rent kort program

Ashley Wagner udfører sit korte program til "The Red Violin". (Foto: Getty)

Også damernes korte programmer ved de amerikanske nationale mesterskaber 2013 fandt sted i nat.

Den regerende mester Ashley Wagner leverede et solidt program uden fejl. Det blev til triple flip-double tåloop, samt double axel og triple loop i anden halvdel af programmet. En score på 67.57 point giver hende en foreløbig 1. plads.

Agnes Zawadzki lagde stærkt ud med triple lutz og triple tåloop-triple tåloop, men hun faldt på sin double axel sent i programmet. Sværhedsgraden holdte hende på en 2. plads med 65.31 point.

Det blev et rent program for Mirai Nagasu, som bl.a. landede triple tåloop-triple tåloop og triple loop. Det var en level 2 kombinationspiruette, som holdte hende på nede en 3. plads med 64.39 point.

Seniordebutant Courtney Hicks fik landet en triple flip-triple tåloop (tåloop underroteret) og triple lutz. Det betyder en flot 4. plads med 59.72 point.

Christina Gao fik landet alle sine spring rent - deriblandt triple tåloop-triple tåloop - med hun havde et overraskende fald på sin springpirutte. Hun er nu (igen) på en 5. plads.

Podiefavorit Gracie Gold er nede på en 9. plads, da hun faldt på sin triple-triple kombination, samt singlede sin axel.

Caroline Zhang leverede umiddelbart et rent program med triple loop-triple loop, men to underrotationer og en nedgradering betyder en skuffende 12. plads.

Senior Damer - stilling efter kort program


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: