mandag den 28. januar 2013

U.S. Nationals 2013 - Springstærk Aaron tager herrernes titel

Max Aaron reagerer efter sit lange program. (Foto: AP Photo)

Konkurrencen ved de amerikanske nationale mesterskaber 2013 sluttede i dag med herrernes lange programmer.

20-årige Max Aaron leverede et særdeles teknisk svært program, hvor han landede to quad salchows. I anden halvdel blev det til to triple axeler - den ene med vending på landing - og 5 andre triple spring. Den tekniske score var på hele 96.39 point, og han vandt det lange program med en score på 175.87 point. Samlet var det nok til at give ham guldet.

Ross Miner landede en quad salchow, en triple axel og 6 andre triple spring, men han singlede sin anden planlagte triple axel. Hans score på 170.30 point rykkede ham op på sølv.

Den regerende mester Jeremy Abbott lagde ud med et fald på en underroteret quad tåloop. Han kom igen og landede 6 triple spring, men to doublede spring til slut trak ham ned på en skuffende 3. plads.

Joshua Farris faldt også på sin quad, men resten af de 8 triple spring blev landet rent. Samlet faldt han til en stadig flot 4. plads, og en chance for Junior VM venter højst sandsynlig.

Regerende sølvvinder Adam Rippon fik landet begge sine triple axeler - den ene lidt usikkert - samt 4 andre triple spring. Richard Dornbush startede med to dårlige quad tåloops (fald på den ene) samt en single axel, men anden halvdel af programmet var solidt med 5 triple spring. De to herrer byttede til en hhv. 5.- og 6. plads.

Jason Brown faldt to gange i sit program, og samlet rykkede det ham ned på en 8. plads.

Senior Herrer - samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: