lørdag den 26. januar 2013

U.S. Nationals 2013 - Abbott tager føring efter kort program

Jeremy Abbott udfører sit korte program ved de amerikanske mesterskaber. (Foto: Reuters)

I nat blev herrernes korte programmer ved de amerikanske nationale mesterskaber udført, og det blev til nogle solide fremførelser fra toppen.

Den regerende mester Jeremy Abbott fik leveret et rent program med triple flip-triple tåloop, triple lutz med en triple axel i anden halvdel. Ikke overraskende blev han tildelt feltets højeste programkomponenter, og han sidder nu på en 1. plads med 84.10 point.

Regerende bronzevinder Ross Miner lagde ud med en underroteret quad salchow, men resten af programmet var rent med triple axel og triple lutz-triple tåloop. En score på 80.99 point giver ham en foreløbig 2. plads.

Joshua Farris havde en lidt usikker landing på triple lutz i kombination med en triple tåloop, men resten af elementerne blev udført uden fejl. Max Aaron fik landet quad salchow-triple tåloop, men var usikker sin kombinationspiruette. De to herrer er på en tæt 3.- og 4. plads.

Richard Dornbush fik akkurat klemt en quad tåloop og triple lutz-triple tåloop ud, men han havde to fødder og hånd på en underroteret triple axel. Adam Rippon lagde ud med en flot triple axel, men faldt så overraskende på sin triple flip-triple tåloop (underroteret). De to herrer er på en tæt 5.- og 6. plads.

På en 7. plads har vi Jason Brown. Han faldt på en underroteret triple axel, men resten af programmet var rent. Meget kan nå at ændre sig i morgen, da kun 10 point adskiller top 7.

Senior Herrer - stilling efter kort program


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: