søndag den 23. december 2012

Carolina Kostner's programmer ved de italienske mesterskaber 2013

Der var noget tvivl om, hvor vidt den regerende verdensmester Carolina Kostner kunne holde motivationen samt højne sit tekniske niveau i håb om at forsvare sin VM-titel til marts. Efter de italienske mesterskaber må man dog sige, at hun er godt på vej.

Kort program
I det korte program landede hun triple loop, triple tåloop-double tåloop og double axel, hvilket scorede 70.13 point. Det er normalt med inflation af scores ved de nationale mesterskaber, så man kan ikke forvente de samme scores ved ISU konkurrencer. Skal hun kunne udgøre en trussel til en ren Yuna Kim, må hun ikke smide dyrebare point væk her.


Langt program
I det lange program landede hun imponerende 6 rene triple spring - deriblandt en lutz og flip - og scorede hele 143.56 point for dette. Dette kan endda forbedres ved at tilføje en triple tåloop og tre-springskombination. Kostner er den eneste topdame med alle triple spring (minus axel) i sit repertoire på korrekt skær, hvilket hun burde belønnes for.


Så Kostner har grundløbet, fortolkning og den stærke koreografi på plads. Så mangler vi bare at se, om hun kan levere disse i kombination med svære spring ved de store konkurrencer. Damernes konkurrence er i hvert fald blevet mere spændende denne sæson...

Ingen kommentarer: