søndag den 18. november 2012

Kavaguti/Smirnov gør akkurat nok til at tage TEB titel

Kavaguti/Smirnov udfører deres lange program til "February". (Foto: Reuters)

Det blev en tæt kamp om medaljer efter parløbernes lange programmer ved Trophée Eric Bompard 2012, og selv parrene uden for podiet imponerede med solide programmer.

Førerne Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde i dag problemer med side-om-side springene: begge kiksede på den planlagte triple tåloop sekvens, som derfor scorede dem næsten ingenting, og de usikre double axeler blev kendt underroterede. Resten af programmet var dog stærkt med bl.a. kast triple salchow og loop. Dagens højeste programkomponenter medførte dagens andenbedste score på 121.21 point, men dette var samlet nok til at russerne kunne løbe med guldet. De er nu videre til Finalen.

Meagan Duhamel og Eric Radford fik til gengæld landet aftenens sværeste side-om-side spring: triple lutz og triple salchow-double tåloop-double tåloop. Et fald på kast triple loop var dog desværre forskellen på guld og sølv, så selvom canadierne vandt det lange program med en score på 124.43 point, forblev de på deres 2. plads. Canadierne er også videre til Finalen.

Stefania Berton og Ondrej Hotarek lagde ud med side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop, men hun doublede på salchowen. Parret fik også landet kast triple loop og salchow. Deres FS score på 112.19 point var dagens femtebedste, men samlet kunne de rykke op og tage sæsonens anden GP bronze.

Igen fik Cheng Peng og Hao Zhang udført deres quad twist, men fald på kast triple loop og hendes singlede axel betød, at de rykkede ned på en 4. plads - dog med en ny personlig bedste score.

Ksenia Stolbova og Fedor Klimov havde en lav triple twist, og hun singlede en axel, men ellers fik de fremført et stærkt program med bl.a. side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop og kast triple lutz og salchow. Deres score på 113.09 point var dagens tredjebedste, men ikke nok til at rykke dem op fra deres 5. plads.

Franske Vanessa James og Morgan Cipres leverede et stærkt program, hvor den eneste fejl var hendes step-out på side-om-side triple salchow. Highlights var side-om-side triple tåloops samt kast triple flip og salchow. Et nyt personligt bedste på 112.21 point rykkede dem op på en 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
187.9912
2Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
186.7121
3Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK

ITA
169.4945
4Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
167.7636
5Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
166.7353
6Vanessa JAMES / Morgan CIPRES

FRA
163.6574
7Daria POPOVA / Bruno MASSOT

FRA
151.3467
 
Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: